• Rico Verhoeven.

    SeiSei

Wereldkampioen kickboksen bij jongerenevent Rabobank

WOUDENBERG Rico Verhoeven, wereldkampioen kickboksen, is donderdagavond 21 februari te gast bij een event van de jongerenraden van Rabobank Gelderse Vallei en Rabobank Vallei en Rijn. De 29-jarige topatleet vertelt tijdens deze bijeenkomst met een beeldrijke presentatie hoe zijn carrière is verlopen en wat zijn filosofie en invulling is van het beroep van professioneel sporter. ,,Zijn drive, strategie, de mentale aspecten van de sport, maar ook de balans tussen zijn sportieve en commerciële activiteiten komen aan bod'', melden de jongerenraden. 

Het evenement, met als thema 'Vecht voor je Doelen', wordt gehouden in het Van der Valkhotel in Veenendaal. De inloop is vanaf 19.30 uur, de start om 20.00 uur. Jongeren tussen de 16 en 30 jaar kunnen zich aanmelden via de site: www.rabovr.nl/vechtvoorjedoelen.

,,Rabobank helpt jongeren graag bij het bereiken van hun doelen'', lichten de jongerenraden toe. ,,In de foyer staan tijdens de borrel verschillende stands. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun CV laten checken door een recruiter, tips ontvangen voor het schrijven van een ondernemingsplan en een mini-hypotheekadvies krijgen. Ook kunnen ze bij recruitment terecht voor mogelijkheden voor een stage of een baan bij de Rabobank.''