VDB Dienstverlening heet voortaan Workstead

Advertorial

RENSWOUDE Het Renswoudse Detacheringbureau VDB Dienstverlening heet vanaf vandaag Workstead. Na ruim twintig jaar heeft de onderneming voor een nieuwe en huisstijl gekozen. ,,De naam Workstead is internationaal, herkenbaar en sluit beter aan bij de ambities van de organisatie'', zegt Harm van Ledden, Managing Director.

,,De organisatie is de afgelopen jaren snel gegroeid. Van het 'regelen van personeel' is VDB Dienstverlening uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt. Inmiddels beschikt zij over een team van specialisten en voorziet zij dagelijks tal van ondernemingen van flexibele en gemotiveerde arbeidskrachten. Omdat ons aanbod aan diensten de afgelopen jaren zodanig uitgebreid is, en wij ons hierin nog verder willen ontwikkelen, dekt de naam VDB Dienstverlening de lading van onze werkzaamheden niet volledig meer", vertelt Harm van Ledden. ,,Om deze reden hebben wij voor een universele naam gekozen, waaronder wij al onze verschillende diensten aan kunnen bieden".

Dagelijks zijn er meer dan 1200 Europese arbeidskrachten via Workstead aan het werk in de sectoren productie, food, industrie, schoonmaak, logistiek en techniek. "Ons streven is om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen", geeft Harm van Ledden aan. "Daarom bieden we meer dan alleen arbeidsbemiddeling en de juiste persoon op de juiste plek. Zo nemen we veel HR taken uit handen en zijn we flexibel in personeelsinzet". Naast deze dienstverlening verzorgt de organisatie ook huisvesting voor haar arbeidskrachten. Van Ledden: "We bieden ze een goede baan, persoonlijke begeleiding en kwalitatief goede huisvesting. We geloven erin dat deze juiste aandacht en zorgvuldigheid leidt tot meer continuïteit". In het kader hiervan heeft de organisatie sinds enige tijd meerdere vestigingen in Nederland geopend, om zo dicht mogelijk bij de 'werkplek' te kunnen staan.

Volgens Van Ledden zal deze nieuwe richting de organisatie goed doen: ,,Met de ingang van Workstead openen we deuren die leiden tot professionalisering en optimalisatie van onze dienstverlening. Ons uitgangspunt? Verbinden en ontzorgen! We willen de ervaring van onze opdrachtgevers en arbeidskrachten blijvend verbeteren. Onze naam en ons uiterlijk mag dan veranderen, in de kern blijven we de vertrouwde partner", aldus Harm van Ledden.,,Hetgeen wat de organisatie vanaf het begin al kenmerkt, blijft nog steeds ons uitgangspunt: goed in ons werk en goed voor onze mensen."

Eigenaar Jan van den Broek startte in 1996 zijn bedrijf, waarmee hij met zijn personeel verschillende services verleende aan lokale pluimveehouderijen. Inmiddels richt het detacheringsbureau zich op het detacheren van Europese arbeidskrachten in verschillende sectoren. Dagelijks werken er ruim vijftig medewerkers op kantoor en zendt de organisatie meer dan 1200 arbeidskrachten uit.