• Astrid Meyer

Van sportoutfit tot herenkleding

Advertorial

WOUDENBERG Een mooie casual trui van Twinlife of een sportieve jas van Brunotti vinden heren aan de Dorpsstraat 47. Sport- en Dierenshop Woudenberg heeft een uitgebreid aanbod voor zowel dames als ook heren voor dit najaar en winter in mooie truien en jassen. En tevens alle sportbenodigdheden van kleding, schoenen tot ballen en rackets.

Sport- en Dierenshop Woudenberg is in de regio het adres voor een trainingspak tot badkleding. ,,We bieden een unieke combinatie van dierenwinkel met tropische vissen en konijntjes tot krabpalen, verzorgingsproducten en natuurlijk veel variatie in dierenvoeding. Maar ook de hengelsport is bij ons achter in de winkel te vinden. En dan wil je wel warm langs de waterkant zitten. Voor de dames hadden we al sportieve casual setjes en met merken voor de heren als Twinlife en Kjelvik hebben we tevens voor hen een mooie kledinglijn in een heel goede kwaliteit. Dit winterseizoen zie je weer veel donkere tinten in blauw, grijs en groen en ook het wat lichtere legergroen. Lekker zittende truien, vesten en echte ski-jacks van bijvoorbeeld Brunotti hangen bij ons aan de wand'', vertelt Gea.

SPORTSCHOENEN Voor de winter heeft zij verder warme sokken en skihandschoenen, ook heerlijk voor op de fiets of bij het hardlopen. ,,Voor hardlopers is een uitgebreid aanbod in kleding tot accessoires zoals lampjes. Want de schemer zet al vroeg in en goed zichtbaar lopen is dan belangrijk. En natuurlijk hebben we op onze sportafdeling bekende merken zoals Craft en hardloopschoenen van Mizuno en Asics. Daarnaast hebben we naast de Björn Borg boxers tevens schoenen en dit assortiment breiden we uit met sportkleding. Verder hebben we veel bekende merken schoenen, zoals Reece voor hockey en bijvoorbeeld Hummel en Puma voetbalschoenen.'' Bij Sport- en Dierenshop Woudenberg denken ze graag mee wat je nodig hebt voor je sport. Van scheenbeschermers en ballen, sporttassen tot rackets en hockeysticks. En wat niet in de winkel ligt kunnen zij bestellen.

KLEDING BEDRUKKEN Het aantal sportwinkels is in de regio flink afgenomen, dus heeft Sport- en Dierenshop Woudenberg haar collectie uitgebreid. ,,We hebben van veel clubs de sportkleding in de winkel hangen. Voor voetbal, volleybal, korfbal, hockey tot tennis en nog veel meer. Een broek of shirt vervangen en extra sokken in de clubkleur halen, kan gewoon bij ons in Woudenberg en eventueel kunnen we de kleding zelf bedrukken. In onze eigen drukkerij bieden we bedrijfskleding en drukken we tevens veel voor sportclubs of een enkel shirt'', besluit Gea. De winkel is maandag te bezoeken van kwart over één tot zes uur. Dinsdag tot en met vrijdag van negen tot zes en koopavond op vrijdag tot negen uur. Op zaterdag is zij geopend van negen tot vijf. Zoek je nog een nette trui of mooie jas, loop dan ook eens binnen bij Sport- en Dierenshop Woudenberg aan de Dorpsstraat 47. En zeker voor al je sportspullen vind je hier alles of ze kunnen het voor je bestellen. Voor meer informatie kijk op: www.sportendierenshop.nl.