• Willem van Leuveren sr.

'Van pompbediende naar gastheer'

Advertorial

WOUDENBERG Esso Voskuilen viert deze hele maand haar twintigjarige jubileum aan de Randweg 2, metet dubbele Esso Extras spaarpunten en korting op de aanschaf van cadeaubonnen. Dit naast al haar acties in de shop, de Delifrance en concurrerende brandstofprijzen. 

Esso Voskuilen kent een nog veel langere historie. ,,Het begon allemaal met de overname van het benzinestation aan de Stationsweg West in 1960 door mijn schoonouders Geert en Emmie van Voskuilen. Later hebben mijn vrouw Gera en ik dit voortgezet. We zijn twintig jaar geleden hier aan de Randweg 2 gestart en hebben steeds verder uitgebreid. Je moet met de tijd meegaan en we trachten onze bezoekers echt alle gemak te bieden.

Naast de concurrerende prijzen hebben we een prachtig spaarprogramma, wasstraten, uitgebreide shop en zelfs een zonnestudio. Enkele jaren geleden zijn alle pompen aangepast en kun je dag en nacht terecht voor benzine en diesel. Voor vrachtwagens is tevens een dieselpomp aanwezig. Twee jaar geleden hebben we een tweede luifel gebouwd, hieronder hebben we de stofzuigers van de wasstraat en kun je nog steeds gratis de banden met lucht vullen'', vertelt Cees van Ommeren. Esso Voskuilen biedt echter veel meer dan enkel brandstof voor voertuigen. Zij denkt ook aan de innerlijke mens. ,,Bij ons krijg je voor € 1 een heerlijk verse bonenkoffie of een blikje frisdrank. We hebben in de jaren een aantal verbouwingen in de winkel gehad en deze heeft nu een gemoedelijke sfeer. De kleine supermarkt biedt benodigdheden van vers gebakken Delifrance stokbroden, verse melk en diepvriespizza tot cadeauartikelen en bloemen. Doordeweeks vanaf zes 's ochtends tot iedere dag tien uur 's avonds kunnen klanten hier de hele week terecht. En veel mensen kiezen ook voor de heerlijke broodjes bij Delifrance. Vers gebakken belegde pistolets, croissants of hartige snacks. Met verse jus, ook voor een zondags ontbijt of brunch. En we bezorgen tevens tussen de middag en 's avonds bij bedrijven.'' Verder heeft Esso Voskuilen drie wasstraten met diverse complete programma's en twee uitgebreide hobbywasstraten. ,,Voor het ophalen van vracht die niet in de auto past verhuren we ruime en veilige aanhangwagens.''

DUBBEL EN KORTING

Het twintigjarige jubileum is voor Esso Voskuilen weer een feestelijk moment en zij laat haar klanten meegenieten. ,,Wie nog geen Esso Extras pas heeft, krijgt honderd punten bij het registreren en deze hele maand ontvangt men bij het tanken dubbele punten. Hiermee gaat het sparen nog sneller. Daarbovenop krijgen klanten twintig procent korting op de aanschaf van een tegoedbon met hun Esso Extras. Dan hoef je nog maar 385 punten te verzilveren voor bijvoorbeeld een Bol.com, Douglas of Hema cadeaubon in plaats van 485. Tevens zijn er naast de shop weer Kerstbomen te zien. Bij Esso Voskuilen kunnen klanten een kortingsbon van tien procent krijgen voor een mooie boom. Rijd deze maand zeker langs bij de Randweg 2 voor het feestelijke voordeel'', besluit Cees.

Kijk voor alle informatie op: www.essovoskuilen.nl.