• Stephanie van Amerongen maakte de stap om Vallei en Heuvelrug Hypotheken op te richten.

    Babs Bouwman

Vallei en Heuvelrug Hypotheken: Onafhankelijk hypotheekadvies

HEUVELRUG Een huis of een beleggingsobject kopen is een spannende gebeurtenis. Daarom is goed advies over de financiële kant van de aankoop van groot belang. Na jarenlange ervaring bij de Rabobank maakte Stephanie van Amerongen de stap om Vallei en Heuvelrug Hypotheken op te richten. Een onafhankelijk bureau dat adviseert over de aankoop van een pand. Of het nu een woonhuis of recreatiewoning betreft: in beide gevallen kan de klant rekenen op het beste rentetarief, up-to-date kennis over financiële en juridische zaken en een hypotheek met voorwaarden die perfect aansluit bij de persoonlijke situatie.

Babs Bouwman

De passie voor het eigen ondernemerschap zat er al vroeg in bij Stephanie van Amerongen. Ze werkte een aantal jaren als hypotheekadviseur in Zeist toen ze besloot dat ze voldoende kennis en ervaring had opgedaan om de stap voor haar eigen onderneming te wagen.

Van Amerongen kent de lokale markt heel goed en ze houdt van die lokale betrokkenheid. ,,Als je woningen of objecten financiert, is het leuk als je weet waar je het over hebt", vertelt Van Amerongen. Groot voordeel is dat Vallei en Heuvelrug Hypotheken goede samenwerkingen heeft met notarissen en makelaars, zodat taxaties en juridisch advies voor de aankoop snel geregeld kunnen worden. Een hele zorg minder voor de klant.

DIEPTE Het eerste adviesgesprek bij Vallei en Heuvelrug Hypotheken is vrijblijvend en kosteloos. Van Amerongen gaat het liefst meteen de diepte in om de mogelijkheden zo goed mogelijk in kaart te brengen, zodat de klant met een klinkklaar plan de deur uit gaat en weet waar hij of zij aan toe is. In de huidige sterk fluctuerende huizenmarkt moet je soms snel actie nemen.

Van Amerongen houdt de nieuwe manier van werken aan, dat wil zeggen korte lijnen en snel reageren via WhatsApp, bellen of mail. Voor haar is het geen probleem als de klant 's avonds of in het weekend belt. Want als iemand bezig is met een bieding, moet je er bovenop zitten en direct kunnen schakelen. Zodat de klant weer verder kan.

Vallei en Heuvelrug Hypotheken is gespecialiseerd in ondernemingsadvies en beschikt over rechtstreekse samenwerking met grote partijen. Daardoor kan iedere klant rekenen op een laag rentetarief en de beste hypotheekvoorwaarden. Interessant om te weten dat ondernemers tegenwoordig veel makkelijker kunnen lenen. Dat geldt ook voor mensen die flexibel werken en geen vaste aanstelling hebben. Van Amerongen is goed op de hoogte van de actuele eisen en door haar samenwerking met grote banken kan ze voor iedere klant de beste voorwaarden scheppen.

DUURZAAM Stephanie van Amerongen houdt van duurzame relaties. Na het sluiten van de koop houdt ze contact met de klant. Bijvoorbeeld als er wijzigingen zijn waar de klant voordeel uit kan halen. Of gewoon om te informeren hoe alles loopt. Persoonlijk, betrouwbaar en betrokken: dat is waar Vallei en Heuvelrug Hypotheken voor staat.

w [valleiheuvelrughypotheken.nl