• Astrid Meyer

Stoer met Levi's en Red-Rag

Advertorial

SCHERPENZEEL De Kast damesmode aan de Marktstraat 22 zal zich na dit winterseizoen gaan voorbereiden op een verbouwing in het voorjaar van 2018.

De winkel biedt nu de nieuwste najaarsmode en trends, om makkelijk te wisselen tussen casual en gekleed. De sportafdeling heeft alles om buiten en binnen actief bezig te zijn, maar dit gaat het komende voorjaar stoppen. 

DAMESMODEWINKEL

,,Mijn hart ligt bij de damesmode en ik kan dit niet langer combineren met de uitgebreide sportafdeling. Daarom heb ik besloten hier in het voorjaar mee te stoppen,'' vertelt Wil. De komende maanden kunt u nog gewoon bij De Kast binnen blijven lopen voor uw favoriete merk sportschoenen, sportkleding en trainingspakken. En tevens ballen, hockeysticks en alle mogelijke sportaccessoires. Of laat nog even uw racket bespannen bij Robbert.

Aan het begin van het nieuwe jaar zullen de verdere plannen voor de verbouwing van de damesmodewinkel afgerond zijn. ,,Misschien komt er zelfs nog een geïnteresseerde om de sportzaak over te nemen. Maar wij gaan ons voorbereiden op een nieuw jaar met een frisse nieuwe uitstraling na de verbouwing in het voorjaar.'' 

NIEUWE MERKEN

Wie zich nu in het nieuw wil steken, zal bij De Kast zeker slagen. Met de modekleuren van dit najaar en kleding voor de feestdagen biedt de damesmodecollectie een ruime keuze. Casual en comfortabel voor thuis met tunieken en lange vesten. Lekker warm in bijvoorbeeld wol en de grote brede sjaals zijn heerlijk tijdens de koude herfst en winterdagen. Maar ook geklede blazers voor de Kerstborrel of het werk. Alles is onderling heel praktisch te combineren met een rok of een kort jasje; voor iedere gelegenheid iets leuks en stijlvols. De Kast heeft verschillende nieuwe merken in de winkel hangen, zoals het jonge Catwalk Junky, Limited en Zoso. Met een complete lijn van blouses, tunieken en broeken een aanvulling op de bekende vaste merken in de collectie. Naast de nauwsluitende tregging heeft De Kast een uitgebreide jeanscollectie. Hier vind je onder andere de merken Red Button, LTB, ONLY en ook Levi's in verschillende modellen.

LEUK COMBINEREN

Alle modekleuren van dit najaar, van donkerblauw tot olijfgroen en zeker okergeel zijn in de verschillende merken terug te vinden. In de winkel zijn hier leuke combinaties in te zien. En deze maak je helemaal af met bijvoorbeeld een leuke tas met bijpassende portemonnee, mooie leren riemen en de stoere boots van Red Rag en Juul&Belle.

De Kast krijgt wekelijks een aanvulling op haar brede damesmodecollectie, dus bij ieder bezoek zie je weer wat nieuws. ,,Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste modetrends en de ontwikkelingen in de winkel. Loop zeker eens binnen aan de Marktstraat 22 in Scherpenzeel en laat je verrassen.''

De Kast damesmode

Markstraat 22 Scherpenzeel

www.dekastscherpenzeel.nl