• Makelaars Erwin Geijtenbeek & Barbara Boers openen 1 november hun nieuwe kantoor aan de Dorpsstraat 3 in Woudenberg

    LemonShot fotografie

'Samen zijn wij nog sterker'

WOUDENBERG Wie in de regio Utrechtse Heuvelrug op zoek gaat naar een makelaar die naast deskundigheid ook de regio door en door kent, kan vanaf 1 november terecht bij de makelaars Erwin Geijtenbeek en Barbara Boers.

De makelaars hebben de handen ineengeslagen om gezamenlijk aan de slag te gaan. Voor Barbara Boers die al 20 jaar Schimmel onder haar hoede heeft en de makelaardij van Erwin Geijtenbeek, sinds 2005 actief, is deze samenwerking een sterke stap. ,,Geboren en getogen in deze regio en heb ik inmiddels een groot netwerk gerealiseerd. En ben graag op pad om mensen te ontmoeten en enthousiast te maken. Verder ben ik overtuigd dat een man en een vrouw in een makelaardij de ideale combinatie is'', vertelt Erwin.

TOTAALPAKKET Barbara Boers zal zich als beëdigd taxateur naast het taxeren en de aan- en verkoop van woningen, ook richten op bedrijfsonroerendgoed. ,,De vraag naar Bedrijfsmakelaardij neemt in deze regio meer en meer toe en ik zal mij daarop gaan toeleggen. Verder neem ik ook de organisatie op kantoor voor mijn rekening.'' Nu zij straks gezamenlijk de makelaardij een flinke energie injectie gaan geven, betekent dat tevens dat zij een totaalpakket aan diensten kunnen uitbouwen en aanbieden. Erwin: ,,Veel mensen beseffen niet dat er heel wat komt kijken bij de aankoop en verkoop van een woning.'' Hij pakt pen en papier en zet de belangrijkste punten op een rijtje: Woningpresentatie in beeld en tekst op Funda, professionele fotografie en video impressie. Verder ook professionele advertentievoering in tekst en beeld, digitale plattegronden, exposure op geselecteerde sociale media. En de fysieke promotie: verkoopbord bij het huis, etalage makelaarskantoor en het benaderen geïnteresseerden uit ons netwerk.

GRATIS WAARDEBEPALING Barbara let ook op presentatie: ,,Ik vind het heel belangrijk dat de woning er goed uitziet als er bezichtigingen zijn gepland. Samen met de verkoper voorkom ik dat er iets is wat irritaties kan opwekken. Een schoon huis en geen rondslingerende dingen! Als de verkoper huisdieren heeft, zorg ik ervoor dat deze niet aanwezig zijn. Wanneer iemand hier niet van houdt, kan dat van invloed zijn op het gevoel over de woning bij de kijkers.'' Erwin vult aan: ,,En dan natuurlijk ook alle administratieve zaken, zoals het opstellen van een koopakte die voor beide partijen duidelijk moet zijn, zodat de koper en verkoper deze naar tevredenheid kunnen ondertekenen.'' Barbara wil aan: ,,Vergeet niet te vermelden dat wij iedereen die van onze diensten gebruik wil maken een gratis verkoopgesprek en gratis waardebepaling van de woning of bedrijf aanbieden.''

NIEUW KANTOOR Uit alles blijkt dat zij zin hebben hun ervaring en deskundigheid ten volle te gebruiken. Als het kantoor 1 november aan de Dorpsstraat 3 in Woudenberg officieel de deuren opent zal één ding duidelijk zijn: het is hét adres voor deskundig advies. Of het nu gaat om de aan- of verkoop of taxatie van uw woning of bedrijf. Meer informatie op www.geijtenbeekenboers.nl