• Rabobank Gelderse Vallei
  • Rabobank Gelderse Vallei

Rico Verhoeven inspireert ruim 350 jongeren

BARNEVELD Zo'n 350 jongeren uit de regio stonden donderdag in het Van der Valk-hotel in Veenendaal oog in oog met vijfvoudig GLORY-wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Verhoeven stapte de ring in om jongeren te inspireren met zijn verhaal over het behalen van persoonlijke doelen. Het evenement 'Vecht voor je doelen' werd gehouden door de jongerenraden van Rabobank Gelderse Vallei en Rabobank Vallei en Rijn.

Verhoeven vertelde aan de hand van een beeldende presentatie hoe zijn carrière tot nu toe is verlopen en wat zijn filosofie en invulling is van zijn beroep als professioneel sporter. Zijn drive, strategie, de mentale aspecten van de sport, maar ook de balans tussen zijn sportieve en commerciële activiteiten kwamen aan bod. Na afloop van de presentatie konden jongeren vragen stellen en met Rico op de foto. Tien jongeren hadden een exclusieve meet & greet met Rico gewonnen en hadden de avond van hun leven.

JONGEREN DENK MEE De jongerenraden van Rabobank Gelderse Vallei en Rabobank Vallei en Rijn hebben het evenement 'Vecht voor je doelen' in samenwerking met beide banken georganiseerd. Aanleiding was het feit dat de jongerenraden vinden dat de bank jongeren kan helpen bij het realiseren van hun (financiële) doelen. In de foyer stonden er daarom tijdens de borrel verschillende stands. Zo konden jongeren hun cv laten checken door een recruiter van de Rabobank of meer te weten komen over een stage of werken bij de Rabobank. Ook werden er financiële spaar- en bespaartips gegeven en konden de jongeren terecht voor een minihypotheekadvies. Jongeren die het ondernemerschap zagen zitten kregen tips over het schrijven van een goed ondernemingsplan.