Regio Amersfoort en Stichting UOA verlengen samenwerking

WOUDENBERG Regio Amersfoort heeft het participantschap verlengd bij Stichting UOA. Met deze samenwerking zet de Regio Amersfoort zich in voor ontwikkeling en groei van MKB-ondernemers. Door de succesvolle resultaten uit 2015, wordt de samenwerking voortgezet. Bij de feestelijke ondertekening waren vorige week de wethouders en de voorzitter van het Bestuurlijk Overleg Economische Zaken aanwezig.

In Regio Amersfoort werken verschillende gemeenten samen aan de versterking van de regio. Dat betekent ook samenwerken aan een duurzame en stabiele regionale economie. Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg verlengen het participantschap bij de UOA en dragen zo bij aan een vitaal ondernemersklimaat.

Regio Amersfoort blijft graag samenwerken met de UOA, omdat deze academie MKB-ondernemers helpt bij ontwikkeling en groei. De UOA biedt programma's aan, waarbij ieder programma zich richt op een specifieke fase van de MBK-ondernemer. De elementen van de ondernemersprogramma's zijn workshops, coaching, adviesgesprekken en netwerkbijeenkomsten.

In 2015 heeft de UOA 125 ondernemers geholpen met de ontwikkeling en groei van hun onderneming, waarvan zelfs een aparte groep met alleen maar ondernemers uit de regio Amersfoort.

Ondernemers uit Regio Amersfoort kunnen zich aanmelden voor één van de ondernemersprogramma's bij de UOA. De UOA zal deze ondernemers begeleiden bij een succesvolle start óf bij de groei van hun bedrijf. Voor meer informatie over de ondernemersprogramma's: www.uoa.nu.