• Grillroom-Pizzeria Sphinx heeft veel nieuwe gerechten of variaties op favorieten voor bezorging, afhalen en in het restaurant.

    Astrid Meyer

Pizza's tot sluitingstijd bij Sphinx

SCHERPENZEEL Een krokante pizza met dunne bodem, broodjes shoarma, complete schotels en zoete of pittige Spare-ribs. Grillroom-Pizzeria Sphinx aan de Dorpsstraat 161 blijft investeren in de beste kwaliteit lekker eten.

Mimo staat al jaren in de keuken en zorgt sinds 2011 voor overheerlijke gerechten voor betaalbare prijzen. ,,Dit doe ik natuurlijk niet alleen! Ik kan rekenen op mijn team dat zich met veel overgave inzet om onze klanten te laten genieten van al het lekkere eten. Sommige mensen hebben meegekregen dat ik de afgelopen jaren privé veel gezondheidsproblemen in het gezin heb meegemaakt. Ik bedank mijn personeel dat zij hun schouders er onder hebben gezet en mij hebben gesteund. Daarnaast natuurlijk alle betrokken klanten die nu ook vaak nog langskomen en vragen: Alles goed Mimo?'' Gelukkig gaat het inmiddels beter en is hij bijna alle dagen in de keuken te vinden. ,,Op drukke momenten staan we hier met dertien mensen alle bestellingen in orde te maken. Dus we blijven eraan werken het eten zo snel mogelijk bij de mensen thuis te krijgen.''

ONLINE Grillroom-Pizzeria Sphinx heeft een uitgebreide kaart met meer dan tweehonderd gerechten. Van salades en soepen, een grote keuze in pizza's, calzones, pasta's, broodjes en schotels, vlees- en visgerechten tot Ben & Jerry's ijs. ,,Sphinx bestaat inmiddels 28 jaar en we hebben flink geïnvesteerd in de keuken. Onder andere met een grotere nieuwe Italiaanse pizza-oven voor onze dunne lekkere krokante pizza's. Verder hebben we veel nieuwe gerechten of variaties op favorieten.'' Alles dagelijks vers bereidt zoals vegetarische pizza's met rucola of vers fruit of pasta funghi e gorgonzola. Een vlees pizza piccante of Scherpenzeel met onder andere kip en shoarma. Maar ook lasagna, verschillende schotels, Turkse pizza's en Kapsalon. Bij online bestellen is betalen met iDeal mogelijk. Sphinx bezorgt nu in de wijde regio rondom Scherpenzeel.

RESTAURANT De grillroom-pizzeria heeft ook een sfeervol restaurant met Egyptische aankleding. ,,U bent van harte welkom hier aan te schuiven voor een heerlijke avond uit. We hebben verschillende tafeltjes waar we gasten serveren. Kies bijvoorbeeld een ossenhaas, kipfilet of Mimo Mix Grill compleet met salade en friet. Maar ook een tagliatelle con spinaci of pizza is natuurlijk mogelijk met een Italiaanse huiswijn. Wie het eten komt afhalen kan even aan de bar of een tafeltje wachten'', besluit Mimo. Grillroom-Pizzeria Sphinx heeft regelmatig heerlijke aanbiedingen. Met uitzondering van feestdagen op maandag & dinsdag pizzadag: alle pizza's voor maar 8 euro. En op woensdag spare-ribsdag, zoet of pittig voor maar 12,50. Kijk voor de menukaart of om direct te bestellen op: www.sphinxonline.nl of bel voor uw bestelling met: 033 – 277 4989.