• De casual zomermode bij Geerts hangt in de winkel.

    Babs Bouwman

Ook eigentijdse casual herenmode bij Geerts

SCHERPENZEEL Geerts Herenkleding aan de Dorpsstraat heeft een uitgebreide collectie casual kleding voor de 30+ man. ,,Veel mensen kennen ons goed vanwege de ruime keuze in ambtskleding en trouwkleding", vertelt eigenaar Geerts. Maar de herenmodezaak biedt juist ook veel keuze in lichte zomermode van eigentijdse merken. Beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de winkel.

De casual zomermode bij Geerts varieert van vrijetijdspantalons van Meijer en M.e.ns, bekend om de flexibele band en riem. Mooie sweatshirts, truien en polo's in frisse kleuren. Overhemden met lange en korte mouw, de zogenaamde bonnetterie, van Casa Moda en Giodano. En niet te vergeten de ideale strijkvrije hemden van Olymp, zowel casual als in geklede sfeer. ,,Veel jonge mensen slagen heel goed bij ons", zegt Geerts. ,,Wij hebben en actuele maar ook tijdloze collectie".

BRUIDEGOM Ook een aanstaande bruidegom kan rekenen op goed advies bij Geerts. Het echtpaar helpt graag bij het zoeken naar de perfecte stijl en outfit voor deze belangrijke dag. En het kostuum moet goed passen bij de bruidsjapon. Het is ook mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen in de winkel, zodat er rustig gepast kan worden. Er is keuze uit veel kleuren en desgewenst kan er bij het trouwkostuum een aangepaste plastron of andere accessoire in de kleur van de bruidsjapon.Zelfs de voornamen van het aanstaande echtpaar, eventueel met trouwdatum, kunnen in het pak van de bruidegom geborduurd worden.

AMBTSKLEDING Elke herenkledingwinkel verkoopt wel een zwart kostuum, maar bij Geerts kun je uit verschillende soorten en modellen kiezen: geschikt als ambtskleding of kleding voor de uitvaartwereld. Tegenwoordig zijn de kostuums allemaal twee- of driedelig, met gilet. En zijn de pantalons zijn wat smaller gesneden, zonder omslag en/of plooi in de band. Verkrijgbaar in zuiver wol of een stevige mengkwaliteit van Duitse kwaliteitsmerken, zoals Wilvorst, Roy Robson en Digel. Geerts werkt overigens samen met een betrouwbaar atelier en indien nodig kan alle kleding binnen een week passend gemaakt worden. En in spoedgevallen desnoods in één dag.

Het echtpaar Geerts neemt graag de tijd voor alle klanten en hun uitgebreide collectie biedt iedere man, jong of oud, de mogelijkheid om voor elke gelegenheid stijlvol gekleed te gaan. Iedereen kan steevast rekenen op persoonlijke aandacht en service.En na 12 jaar zijn ze nog steeds blij als hun klanten met een mooi setje tevreden de deur uit gaan.

[][Dorpsstraat 229, Scherpenzeel
[][www.geertsherenkleding.nl