• A. Meyer

Nieuwe aanblik Tweewielercentrum

Advertorial

SCHERPENZEEL

Tweewielercentrum Jac. den Boer heeft veel mooie reacties mogen ontvangen op de verbouwing aan de Dorpsstraat 215. ,,We zijn begin van het jaar gestart met de bouw van een verdieping op het pand. Daarbij heeft de winkel een compleet nieuw aanzicht gekregen. Een tapslopend dak, dat gelijk is aan het dak van de werkplaats'', toont Jacques. 

De winkel heeft nu twee raampartijen, waarbij de deur aan de rechterzijde in het midden is geplaatst. ,,Dit geeft een mooie entree en we hebben gekozen voor een bredere deur.

Een stuk makkelijker bij het vertrekken met je nieuwe fiets. Aan de buitenzijde heeft de gevel een nieuwe steen en ook binnen, in de inrichting, hebben we het buitengevoel met een ´baksteenlook´ voortgezet. We willen later in het jaar nog wat laatste wensen in de inrichting afronden. Onder andere komt op de wand een groot frame om per seizoen mooie buitenimpressies te laten zien. Want fietsen blijft een buitensport''.

E-BIKE

Tweewielercentrum Jac. Den Boer heeft naast de lichtste e-bike van Multicycle ook veel occasions. ,,De laatste jaren is de ontwikkeling van de elektrische fiets heel hard gegaan. Zowel in de motor als de accu. Tegenwoordig hebben de meeste modellen een achter- of middenmotor. Deze zijn krachtiger, waardoor je makkelijker in heuvelachtig terrein kan fietsen.

Daarnaast zijn de accu's vele malen verbeterd. Er zijn uitvoering waar je tot wel 150 kilometer met trapondersteuning kan fietsen. De elektrische fiets is meer geaccepteerd voor alle leeftijden. We hebben klanten die deze fiets gebruiken voor woon-werkverkeer. Als het weer het toelaat, lekker op de fiets heen en weer naar Amersfoort, Veenendaal of Barneveld. Met een prijs vanaf 1.349 euro een heel betaalbaar alternatief voor de auto. En we bieden betaalbare occasions voor bijvoorbeeld scholieren. Deze fiersen zijn er al vanaf 250 euro, om makkelijk de afstanden in het dorp met ondersteuning te fietsen'', aldus Jacques. ,,Kom zeker eens kijken. Het is mogelijk om op verschillende merken een proefrit te maken.´´

SERVICE

Gazelle, Batavus, Sparta en Cortina zijn enkele voorbeelden van merken fietsen. Het Tweewielercentrum levert daarnaast scooters van Peugeot, Sym, Yahama, Vespa en Piaggio. Zowel fietsen als scooters zijn ook te krijgen met een leasecontract. ,,Voor maandelijks een kleine betaling heb je toch een nieuwe fiets of scooter of neem bij je nieuwe fiets een onderhoudscontract. Bij onze occasions e-bikes hebben wij een speciaal fietsontzorgplan, met ook garantie op motor en accu. We kunnen bijna ieder bekend merk leveren en nog belangrijker: in onze werkplaats kunt u met iedere fiets terecht voor onderhoud en reparatie.

Met twee serviceauto's halen en brengen we uw tweewieler 's avonds tussen 18.00 en 20.00 uur bij u thuis. Voor onze klanten hebben we een gratis leenfiets en ook op zaterdag is de werkplaats open.

Kun je je tweewieler moeilijk missen, breng je fiets of scooter dan 's ochtends. Meestal is deze eind van de dag gereed'', besluit Jacques den Boer. ,,Loop eens langs in de nieuwe winkel aan de Dorpsstraat 215 of kijk voor meer informatie op: www.tweewielercentrumdenboer.nl.´´