• Fotovannoort

Nieuw menu Brasserie 1885

WOUDENBERG Schimmel 1885 heeft met haar Brasserie en nu twee compleet heringerichte zalen haar nieuwe huisstijl doorgezet. Klassiek zwart/wit gecombineerd met kleuraccenten tot een frisse moderne uitstraling. De keuken heeft nieuwe menu's en of u nu gezellig komt borrelen, een hapje eten of voor een compleet feest: Can't get enough since 1885!

Gasten kunnen in Brasserie 1885 lang blijven genieten van de zon achter de grote glazen panelen en ramen. ,,We hebben tot ver in oktober het terras kunnen laten staan en nu is het binnen weer heerlijk vertoeven. Drie jaar geleden waren we gestart met de Brasserie. Vanaf een groot parkeerterrein aan de Woudenbergse zijde heeft deze een eigen entree. Iedereen kan hier 's ochtends al binnenlopen voor bijvoorbeeld een ontbijt. Veelal zijn dit zakenlieden, die het combineren tot een ontbijtvergadering. En ook voor de lunch zien we veel vaste gasten en tevens dagjesmensen. Zij komen hier genieten van kroketten met mosterdmayonaise op een oerbrood. Of nemen een dagsoep, complete uitsmijter of een gezonde maaltijdsalade'', vertellen eigenaren Corné Kleverlaan en Jos Traa.

SFEERVOLLE ZALEN Brasserie 1885 is tevens opnieuw ingericht met een andere invulling van de grote wijnkast, die een afscheiding geeft tussen de tafeltjes. En de scheidingswand heeft nu een speelse print wat goed aansluit bij de verder lichte inrichting met donker hout en frisse kleuraccenten. Schimmel 1885 heeft hiermee haar nieuwe stijl van klassiek zwart/wit doorgezet in een moderne frisse inrichting. ,,De gehele voorzijde is nu in de nieuwe stijl ingericht. Door de scheidingswand open te zetten kunnen we de Lichtenbergzaal betrekken bij de Brasserie. En afhankelijk van het gezelschap is de zaal op veel manieren te gebruiken. Met comfortabele stoelen waar je goed op zit, volg je tijdens de vergadering de presentatie die wordt geprojecteerd. Tot een feestzaal met statafels, gekleurde ledverlichting langs het plafond en een dj.'' De Groenewoudezaal heeft een grote bar om gezellig met het bedrijf te borrelen tot het feestelijk vieren van je verjaardag.

WILD Schimmel 1885 weet bij uw feest een buffet naar uw smaak in te richten. ,,We hebben grote houten buffetkasten met een moderne presentatie op bijvoorbeeld houten planken. Ieder gerecht maken ze in de keuken smakelijk op met een passend bord. Zo heeft onze vrouwelijke chefkok voor dit seizoen weer een heerlijk menu samengesteld met bekende gerechten met een twist tot nieuwe smaken. Voor lunch en diner, maar tevens een Loungekaart met hapjes passend bij onze selectie bieren en wijnen. En natuurlijk is het wildseizoen gestart. Komende zaterdag 3 november hebben we onze wildavond en tot de feestdagen kunt u bij Schimmel 1885 genieten van prachtige wildgerechten. Informeer tevens naar onze arrangementen, compleet met een uurtje bowlen, voor de feestdagen. Gastvrijheid, kwaliteit en beleving van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Can't get enough since 1885!'' Kom eens langs bij Brasserie 1885 aan de Stationsweg Oost 243 of kijk voor meer informatie op de site: www.schimmel.nu.