• Astrid Meyer

Nicole Mode kijkt al uit naar voorjaar

Advertorial

SCHERPENZEEL De kou is terug in het land, maar bij Nicole Mode kijken ze al uit naar het voorjaar en de zomer. Met bloemenprint in de nieuwe collectie en felle kleuren. De komende maanden heeft de damesmodewinkel verschillende activiteiten om de nieuwe collectie te tonen.

Nicole Mode aan de Marktstraat 2 heeft een brede collectie. ,,Voor naar school, een feestje, op je werk, lekker thuis of om er met de (klein-)kinderen op uit te gaan. We hebben veel klanten waarvan meerdere generaties hier een combinatie voor iedere leeftijd kan vinden. Dit voorjaar zijn er nog steeds veel blauwtinten in de mode. Van kobaltblauw en marine, tot fuchsia in effen tops. Maar ook de bloemmotieven, met een overdaad aan kleuren, zie je in zowel de tops als jurkjes. Daarbij zijn er enkele felle kleuren, als groen en roze, die een vrolijk geheel van je outfit maken'', vertelt Rosanne. 

MORE&MORE

De damesmodewinkel heeft in de nieuwe collectie veel details. Of je kunt zelf je 'look' helemaal afmaken met accessoires. ,,In de broeken is bijvoorbeeld een bandje of zijn er strepen verwerkt en verder zie je veel applicaties, vooral bij de verschillende soorten mouwtjes aan blouses. Naast de verschillende tassen en kettingen hebben we leuke sjaals om je outfit helemaal compleet te maken. Afgelopen seizoen zijn we gestart met het merk Free|Quent. De collectie heeft zowel coole items als vrouwelijke stijlen. Met een 'zachte zoetheid' staat Free|Quent in het teken van stijl, mode en passie. Dit voorjaar is daar More&More bijgekomen; urban, modern en vrouwelijk voor een goede prijs. Voor de stijlvolle casual-look met een goede pasvorm en rijke details volgens de laatste trends. En maak je outfit helemaal af met nieuwe schoenen, zoals een sportieve gymp van Tango.''

MODEFLITSEN

Nicole Mode houdt momenteel de laatste uitverkoop van de wintercollectie met allemaal kleine prijzen, maar ze heeft ook al veel nieuwe voorjaarsmode. ,,We starten onze eerste activiteit 7 maart, met een modeshow in Het Huis in de Wei. Hier tonen we vanaf half drie 's middags voor de dames onder andere de comfortabele collecties in de nieuwe kleuren van Frank Walder, Sommermann en Roberto Sarto. In de winkel zijn 8, 9 en 10 maart weer de modeflitsen vanaf twee tot vier uur 's middags. Dan showen de modellen doorlopend onze nieuwe collectie in de winkel. De modeflitsen zijn vrijdagavond 10 maart van zeven tot half negen te zien. Alle dagen hebben we een hapje en drankje in de winkel. Tijdens deze Open-Huisdagen krijg je bij alle aankopen dubbele punten.'' 

AANWINSTEN

Nicole Mode is 20 maart ook vertegenwoordigd bij de modeshow op de Lady's Night in de Breehoek. Daar zullen verder No 256 en De Kast hun collecties tonen onder het genot van een hapje, een drankje en een gezellige film. En ook bij de Vitaalbeurs op 13 en 14 april is zij aanwezig. ,,Kortom genoeg activiteiten bij Nicole Mode. Wij krijgen wekelijks nieuwe collectie binnen om jullie te voorzien van een leuke outfit. Volg onze Instagram voor de nieuwste aanwinsten in de winkel en onze Facebook-pagina voor alle activiteiten'', besluit Rosanne.

Haar winkel is gevestigd aan de Marktstraat 2 of kijk op haar website: www.nicolemode.nl.