• MHM Montage

MHM Montage viert haar 25-jarig bestaan

Advertorial

WOUDENBERG MHM Montage aan het Klein Landaas 6 bestaat 1 april 25 jaar. Een familiebedrijf van twee broers die met hun vriend een eigen onderneming wisten op te zetten. Waar hard werken en geen hoogtevrees hebben belangrijk zijn. Maar zeker ook op elkaar letten en samen bouwen aan een mooie toekomst met zorg voor alle medewerkers.

Saskia en José van Maanen vertellen over dit jubilerende familiebedrijf in het bruin café op de eerste verdieping: ,,Arjen van Maanen, wijlen Peter Hardeman en Henk van Maanen zijn de oprichters van MHM Montage. De drie mannen werkten allemaal in het staal en besloten 25 jaar geleden met een eigen busje voor henzelf te starten. Aan het Klein Landaas 6 hebben we nog steeds korte lijnen; de mannen zitten zowel op kantoor als op de bouw. Werknemers en hun gezin kennen we bij naam en vrijdagmiddag is ons bruin café gevuld met verhalen over de afgelopen week. We zijn een bedrijf van hard werken en gezelligheid.''

PROJECTEN MHM Montage is in de afgelopen 25 jaar flink gegroeid en heeft een uitgebreid modern machinepark. Naast diverse hoogwerkers een 35-tons kraan, 50-tons kraan en een eigen 100-tons kraan. ,,We doen nog steeds veel staalconstructies en utiliteitsbouw. Bedrijfshallen voor allerlei diensten. Fabricage, distributie, opslag, maar tevens voor kantoren, scholen, winkelcentra en parkeergarages. En we leggen kanaalplaatvloeren. Met onze eigen MHM truck en trailer kunnen wij self-supporting op alle bouwwerken verschijnen'', aldus Henk van Maanen. MHM Montage heeft ook aan bijzondere projecten gewerkt. Bijvoorbeeld een jachtwerf voor Oceano, de signing van Afas LIVE, gates op Schiphol Airport en de Dino Splash bij Plopsaland-Coo.

PERSONEEL MHM Montage is een VCA gecertificeerde aannemer en heeft momenteel een vijftien mensen in dienst. Door de impuls in de bouw werkt zij nu tevens met inhuurkrachten, maar zou graag met eigen mensen verder groeien. ,,Er is ruimte voor iedereen die geen hoogtevrees heeft en hard wil werken. Want het is wel aanpakken in ons bedrijf. We zoeken echte ijzervreters, mensen die ijzer met handen kunnen breken, zoals monteurs. Binnen het bedrijf kunnen we je verder opleiden voor verschillende werkzaamheden. Tot kraanmachinist en voorman in staalconstructies. Kijk voor meer informatie over wat we allemaal doen en onze vacatures op onze website: www.mhmmontage.nl'', besluiten José en Saskia van Maanen.