• Nico Kalis (rechts) en praktijkmanager Mascha van Wermeskerken (vooraan) hebben Tandartspraktijk Parklaan overgenomen.

    Arnout Wagemans

Meer specialisaties op de Parklaan

Advertorial

WOUDENBERG Tandartspraktijk Parklaan is overgenomen door tandarts Nico Kalis en praktijkmanager Mascha van Wermeskerken. Tandarts Tijs Smit, die in 2010 de praktijk overnam van tandarts Hoekstra, blijft en legt zijn focus op behandelen. Met meer tandartsen en uitgebreide openingstijden is er ruimte voor nieuwe patiënten.

De nieuwe enthousiaste eigenaren zijn bekend van Tandartspraktijk Scherpenzeel. ,,We hebben inmiddels in Scherpenzeel ervaren dat we samen succesvol zijn. Onze kracht ligt in onze combinatie: een ervaren tandarts, kundig aan de klinische kant en een operationeel manager met een jarenlange ervaring in het praktijkmanagement. We voelen en vullen elkaar goed aan, waardoor we snel kunnen schakelen en een enthousiast team kunnen bouwen dat samen met ons altijd gaat voor een tevreden patiënt,'' vertelt Mascha.

SPECIALISATIES De wisseling van de wacht brengt de praktijk een aantal positieve ontwikkelingen. Zo kan Tijs Smit aan de Parklaan 10a als tandarts blijven werken en vormt hij samen met de assistentes nog steeds het vertrouwde gezicht. Op de vrijdag is de praktijk voortaan de hele dag geopend en zal Nico Kalis zelf ook werkzaam zijn als tandarts. Met de ruimere openingstijden, waaronder een avonddienst op dinsdag, is er tevens ruimte voor nieuwe patiënten. ,,Net als in Scherpenzeel zetten we ons in om pijnklachten altijd goed op te vangen en elke woensdag zal de mondhygiëniste op de Parklaan aanwezig zijn. Ook voor Woudenberg zijn we een samenwerking aangegaan met Tandtechnisch Laboratorium Midden Nederland. Deze samenwerking bevalt zeer goed. Mede doordat de tandprotheticus een dagdeel vanuit de praktijk werkzaam is en zelf bijvoorbeeld een nieuwe prothese kan maken of kapotte gebitsprotheses repareert. Kortom, met de overname heeft de praktijk nu meer specialisaties onder één dak en kunt u bij ons ook terecht voor implantologie.''

PREVENTIE Een belangrijk speerpunt van de praktijk is het preventieprogramma voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. ,,Hierin spelen onze mondhygiëniste en preventie-assistente een belangrijke rol. We geven aandacht aan een goede mondgezondheid, zelfstandig (leren) poetsen en kunnen we diepe groeven in kiezen sealen.'' Dit preventieprogramma is bovendien voor elk kind toegankelijk, omdat de basisverzekering de meeste tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar vergoedt.

MISSIE ,,Met passie en (werk)plezier zetten wij ons elke dag volledig in voor uw mondgezondheid, met als gezamenlijk resultaat een betere levenskwaliteit.'' Dit is de missie van de praktijk. Nico en Mascha zijn hierbij geïnspireerd door een uitspraak van Mother Teresa die hier mooi op aansluit: 'Let no one ever come to you without leaving better and happier'. ,,Een gezonde mond betekent een betere levenskwaliteit. Als wij hier samen met onze patiënt voor kunnen zorgen, weten wij zeker dat wij en vooral de patiënt zich beter voelt en hier gelukkiger van wordt! Tot ziens in onze praktijk!'' Voor meer informatie kijk op de site: www.tandartspraktijkparklaan.nl.