• Hannie Lamberink

Makelaardij Eerenbeemt opent in Woudenberg

WOUDENBERG Toen Bart-Jan van den Eerenbeemt nog niet in Woudenberg woonde was hij al wel eens binnengestapt bij de VVV die destijds in het leuke pand op Dorpsstraat 1 gehuisvest was. Hij kon toen niet vermoeden dat hij jaren later zijn eigen makelaardij zou starten op dit adres.

,,Waar begint het wonen in een dorp? Op Dorpsstraat 1! Elke plaats in Nederland heeft een Dorpsstraat 1! Zelfs het monopolyspel!" Toen dit plekje vrij kwam was de beslissing om dit pand te betrekken en Eerenbeemt Makelaardij te starten snel genomen.

Bart-Jan is al langer als makelaar actief in de regio: eerst vanuit Doorn en daarna onder de vlag van Snel Era uit Leusden. Nu is hij onder eigen naam een NVM makelaardij in Woudenberg begonnen. Sinds de crisis is er inmiddels weer een stijgende lijn merkbaar en zijn er weer mogelijkheden. Nu de rente laag is kan men voor dezelfde maandlasten beter gaan wonen.

,,Het is een prachtig vak om mensen te adviseren bij de koop of verkoop van een woning want dat is vaak een grote stap. Ik adviseer mensen altijd meerdere makelaars uit te nodigen om te kijken met wie ze een klik hebben en wie ze het vertrouwen gunnen. Dit houdt ook de makelaars scherp. Ik ben niet bang dat de verschillende makelaars in Woudenberg elkaar in het vaarwater zullen zitten. Ik werk regionaal maar Woudenberg is mijn thuismarkt. De eerste woningen die Eerenbeemt makelaardij te koop heeft gezet zijn inmiddels verkocht. We zijn daarom op zoek naar nieuwe opdrachtgevers."

Zijn collega Alianne Eisma voegt er aan toe: ,,We onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten en willen betrokkenheid uitstralen! Dat hoort bij onze service."

Er staat voor 6 november een borrel gepland voor belangstellenden om de opening van Eerenbeemt makelaardij te vieren. Meer info: www.eerenbeemtmakelaardij.nl