• Astrid Meyer

Kies voor reparatie of nieuw

Advertorial

WOUDENBERG ,,Of u nu een storing heeft aan uw koelkast of wasmachine of deze aan vervanging toe is; Van de Lagemaat Witgoed & Elektrotechniek helpt u snel aan een werkend apparaat. Ik rij hiervoor dagelijks met mijn servicebus door bijna heel Midden Nederland, van Ede tot aan Utrecht en Leersum tot in Amersfoort en Leusden'', geeft Wim van de Lagemaat aan. 

Veel voorkomende storingen bij vrijstaande- tot inbouwapparatuur repareert Wim snel. Zijn servicebus ligt vol onderdelen zodat hij de meeste defecten direct kan verhelpen. ,,Ik repareer bijna alles van een afzuigkap tot droger. Voor storingen met een koelkast die ik niet direct kan verhelpen, heb ik voor mijn klanten de service dat zij een noodkoelkast kunnen lenen. Het is namelijk zonde dat naast de kosten van een reparatie of wellicht de aanschaf van een nieuw apparaat, je ook nog eens alle etenswaren moet weggooien.'' Van de Lagemaat Witgoed & Elektrotechniek heeft naast de reparatieservice een assortiment moderne apparaten van Miele, Siemens, Liebherr en Bosch op voorraad. ,,Wanneer de reparatiekosten oplopen en een nieuwe machine een betere keuze is, zal ik dit altijd adviseren. Ook zijn er veel mensen die mij al weten te vinden wanneer zij zelf beslissen een apparaat te vervangen. Zoals een koelkast van zo'n tien jaar oud, die niet meer het gunstige rendement haalt. Dan lopen de elektriciteitskosten op en is het een overweging te kiezen voor een zuiniger nieuw A++ model.''

BOSCH Naast de verschillende bekende merken heeft Van de Lagemaat Witgoed & Elektrotechniek vakhandelmachines van onder andere Miele en Bosch. ,,Dit zijn apparaten met de betere onderdelen die alleen de specialist u kan bieden. Met een langere levensduur en zonder dat dit veel meer hoeft te kosten. Zo heeft Bosch nu wasmachines met ActiveOxygen. Het systeem verwijdert alle bacteriën in de was, ook op lage temperatuur, en beschermt fijne stoffen. En je kleding ruimt lekker fris. Je kan zelfs een refresh-programma gebruiken om luchtjes uit je kleding te krijgen.'' Daarnaast heeft Van de Lagemaat de i-Dos wasmachines van Bosch met een intelligent doseersysteem. Je vult het reservoir tot 1,3 liter wasmiddel en de machine rekent uit hoeveel nodig is voor de was in de trommel. Dit bespaart jaarlijks tot 7062 liter water, omdat hiervan minder nodig is voor het uitspoelen van het teveel aan wasmiddel.

AANSLUITEN Wim sluit de machine op iedere verdieping aan en hij neemt de oude mee. Naast het wassen biedt Van de Lagemaat Witgoed & Elektrotechniek tevens zuinige warmtepompdrogers met energieklassse A++. En verzorgt al het kleine installatiewerk, zoals het aanleggen van een extra groep. Als elektricien kan Wim een meterkast vervangen tot het veilig aansluiten van apparatuur. ,,Zo zijn er veel mensen die nu al kiezen over te stappen van gas naar inductie. Ik kan zowel de juiste kookplaat voor hun keuken inbouwen, als een extra groep aanleggen of de meterkast vervangen om dit mogelijk te maken.'' Noteer voor een nieuw apparaat of snelle persoonlijke service bij een storing dit nummer: 06–10713340. Of kijk voor alle diensten en zijn assortiment op www.wimvandelagemaat.nl.