• Keurslager Van Baaren

Kerst Preuvement bij Van Baaren

SCHERPENZEEL Keurslager Van Baaren maakt er heerlijke feestdagen van. Met een ossenstaartsoep, salades en rollade of gourmetschotel tot ambachtelijke toetjes. En kom zeker even proeven bij haar Kerst Preuvenement op 6 december vanaf zeven uur 's avonds.

De slagerswinkel aan de Dorpsstraat 140 opent deze donderdagavond de deuren om iedereen een voorproefje te geven op de Kerstdagen. Keurslager Sander van Baaren zal een varken uitbenen en vertellen waar uw stukje vlees vandaan komt. ,,Ook hebben we huisgemaakte soepen, welke mensen tevens kunnen bestellen voor hun Kerstdiner. Wij kunnen de hele maaltijd voorbereiden, zodat niemand de hele dag in de keuken hoeft te staan. Zo hebben we verder voorgegaarde rollades en bieden deze zelfs gesneden aan. Of bijvoorbeeld een Hazenpeper, lekker gestoofd en kan zo op tafel. Daarnaast zijn vooraf heerlijke salades te bestellen en we hebben zelfs ambachtelijke toetjes uit een Belgische patisserie zoals chocolade, tiramisu en een mokka mascarpone. Of krijg tijdens het Kerst Preuvement veel tips en tricks hoe zelf uw vlees smaakvol te bereiden.''

TIPS EN TRICKS Hoe krijg je nu een malse rollade? Of hoe bereidt je een eendenborstfilet, gevulde kip of een hazenbout? Wilt u iets bijzonder op tafel met Kerst? Kom dan zeker naar het Kerst Preuvement bij Keurslager Van Baaren of kies met de feestdagen voor een eigen samengestelde gourmetschotel. ,,We hebben de bekende kok Robert Nagtegaal gevraagd tijdens het Kerst Preuvenement bij ons langs te komen. Hij is onder andere bekend als kok met zijn eigen Youtube-kanaal. Ook in onze winkel zal hij op 6 december tijdens het live cooking allerlei tips geven en vragen van klanten beantwoorden. En we laten natuurlijk veel proeven!'' Bestellingen kunt u nu al doorgeven op de online bestelformulieren op de site. Van de verschillende soepen, kartoffel-, rundvlees- tot smulsalade en lekkere tapashapjes, snackballetjes en de Scherpenzeelse minibolletjes. Naast het opdoen van ideeën voor de feestdagen kunt u tijdens het Kerst Preuvenement bekijken welke keuze Keurslager Van Baaren biedt voor uw gourmet.

LIVE GOURMET ,,Regulier kunnen onze klanten altijd een gourmetschotel bestellen, zoals voor Pakjesavond of voor Oudejaarsavond. Met de Kerst gaan we het net even anders doen. Natuurlijk kunnen mensen online wel ons aanbod voor de gourmet bekijken. Met de bekende kipfilet, rundervink en hamburger. Maar tevens luxe vleessoorten als hertenbiefstuk, lamsrack tot houthakkerssteak. Het bestellen en uitgeven van de gourmet gaan we deze Kerst op een andere wijze doen. Maandag 24 december hebben we van acht uur 's ochtends tot vier uur 's middags een groot deel van de vitrine ingericht met gourmetvlees in grote schalen. Klanten kiezen hoeveel ze van iedere soort willen hebben en kunnen zo een persoonlijke gourmetschotel samenstellen voor de Kerstdagen.'' Kom zeker even langs op het gezellige Kerst Preuvenement op donderdag 6 december vanaf zeven uur 's avonds aan de Dorpsstraat 140. Kijk voor meer informatie en het aanbod in smaakvolle voor- hoofd- en nagerechten en bestellijsten op haar website: www.keurslagervanbaaren.nl.