• Astrid Meyer

Hubo XL opent haar deuren

Advertorial

WOUDENBERG Hubo XL is de nieuwe naam van de bouwmarkt aan de Stationsweg Oost 275 waar Jan en Coert van Eckeveld en hun personeel de klanten helpen. Met veel nieuwe producten en een Decorette geeft de winkel een ´nieuwe beleving´ in klussen en inrichten. Maar met dezelfde manier in ontzorgen: van het leggen van uw vloer tot bijzonder maatwerk in bijvoorbeeld kasten.

Jan en Coert van Eckeveld nodigen iedereen uit in hun nieuwe winkel: Hubo XL. ,,Onze klanten kunnen bij ons nog steeds dezelfde service verwachten. Met alle bekende gezichten bieden we compleet maatwerk tot hulp bij klussen in huis, want Hubo helpt. De organisatie achter Multimate heeft besloten niet langer met deze naam verder te gaan, maar de grote bouwmarkten onder te brengen bij hun doe-het-zelf-keten Hubo. Wij hebben zo'n grote winkel en zijn nu de eerste die de nieuwe inrichting krijgen voor 'Zorgeloos Wonen', onder de nieuwe merknaam: Hubo XL. Onze klanten krijgen een bredere keuze. Het assortiment is aangevuld met veel nieuwe merken en de sfeer van thuis is meer te zien in de winkel. De verbouwing is al enkele weken bezig, maar om de laatste afwerking goed te doen zijn we 6, 7 en 8 november even gesloten'', geven Jan en Coert aan. 

INSPIRATIE

De Hubo XL lijkt nog veel groter met een doorkijk tot achter in de winkel. De bovenruimte is vrij. Enkele grote verlichte panelen op een zwart stalen frame geven de verschillende productgroepen aan. Direct links na de entree is er een kleurrijke Decorette woonafdeling ingericht met stalen van tapijten, behang, gordijnen, vele kleuren verf en woonaccessoires. ,,Hubo XL geeft veel meer beleving en er is een heleboel te zien in de afwerking van het interieur. De bouwmaterialen liggen rechts achter in de winkel en het midden heeft enkele pleinen. Hier vinden klanten onder andere onze deuren, vloeren en maatwerkkasten. Daarbij is een groot inspiratieplein ingericht voor Besparend Wonen, Mooier Wonen, Zelfstandig Wonen en Veilig Wonen, met huisautomatisering en alarmsystemen'', laat Coert zien. ,,We zijn drie maanden geleden al gestart met deze nieuwe inrichting toen we ons tuinhout naar buiten brachten. Binnen hebben we nu ruimte om een ter-rasoverkapping te laten zien en verschillende zonwering'', vult Jan aan. 

OPENINGSACTIVITEITEN

Hubo XL zal komende donderdag 9 november de deuren feestelijk openen en heeft drie dagen lang spetterende acties en veel demonstraties. ,,De Bison Klusbus komt naar Woudenberg en ook Kärcher, Varo, Knauf en Klik aan Klik uit zullen aan klanten hun producten tonen, met allerlei handige tips. Donderdag zal Homeij gratis messen en scharen slijpen en kom zaterdagmiddag bij ons inbreken bij de Veiligste deur. Het feestje is compleet met een portrettekenaar en oliebollenkraam op zaterdag. Verschillende merken hebben mooie aanbiedingen met een gratis product of korting. En op veel artikelen geven we drie dagen lang 20 procent korting'', besluiten Jan en Coert. Kom zeker vanaf donderdag een kijkje nemen in de eerste Hubo XL. Vaste klanten kunnen hun Multipas wisselen voor een Hubo klantenkaart. Krijg direct 500 punten cadeau en spaar met 5 procent van je aankoopbedrag als spaartegoed.