• Astrid Meyer

Gerdo Hardeman bestaat 12,5 jaar

Fiets 24 april de Jubileumtocht

 

Gerdo Hardeman biedt een ruim aanbod in diverse merken kwaliteitsfietsen en in de professionele werkplaats verzorgt hij, samen met Barry en Alwin, vlotte reparaties naast gedegen onderhoud. ,,We nemen alle tijd voor klanten in onze koffiecorner, om aan tafel de wensen voor de fiets door te nemen en een deskundig advies te geven. Naast de merken Batavus en Giant zijn we in de omgeving de enige Gazelle Premium dealer en mogen in de winkel exclusief de Ultimate modellen aanbieden. Gazelle is op fietsgebied zeer innoverend. Zo heeft zij nu als eerste een geluidsarme middenmotor op haar elektrische fietsen'', aldus Gerdo. Naast de vele fietsen zijn langs de met hout beklede wanden de nieuwste fietsmanden en stevige fietstassen met leuke motieven te vinden. Van het accessoire merk BBB heeft Hardeman Tweewielers tevens veel artikelen voor de racefiets en ATB. Fietshelmen voor de jeugd en sportfietser, kleding, Shimanoschoenen en onderdelen van derailleurs tot remblokken.

 

WEBSHOP ,,We hebben veel voor de sportieve fietser, zoals energiedranken en repen van Powerbar sportvoeding. En voor de recreatieve fietser zijn we nu tevens partner van de ANWB. De werkplaats is een service point en je vindt hier producten als Bikepointer en fietsroutes, waarbij ANWB-leden ook nog eens korting krijgen op veel artikelen. Verder hebben we onlangs onze website uitgebreid met een webshop. Hier bieden we 1800 artikelen! De verschillende fietsen kunnen mensen ophalen in de winkel, waar ze alle betrouwbare service krijgen die ze van een echte fietsspecialist gewend zijn. Maar ook hebben we nu bijna alle accessoires die er te krijgen zijn. 12,5 Jaar geleden begon de uitbreiding van Hardeman Tweewielers in Woudenberg op de eerste verdieping met ATB en racefietsen, afgelopen jaar hebben we ontzettend veel onderdelen en accessoires erbij gekregen. En wat hier niet hangt is nu in onze webshop te krijgen en veelal de volgende dag in de winkel op te halen. Of je kan kiezen bestellingen na één tot twee werkdagen thuis afgeleverd te krijgen.''

 

OPSTAPDAGEN Het weekend van 24 en 25 april staan in het teken van het 12,5 jarig jubileum. ,,Niet alleen zijn we op de Vitaal Plus Beurs te vinden, iedereen is welkom bij de Gazelle Opstapdagen bij de winkel. We pakken vrijdag 24 april flink uit met een tent vol informatie en er staan verschillende elektrische fietsen om uit te proberen. Maak dan eens een korte rit om de trapondersteuning te ervaren en vanwege ons jubileum hebben we nog een verrassing onderweg. En wie een nieuwe fiets overweegt moet zeker langskomen voor onze aanbiedingen'', besluit Gerdo Hardeman. Kom voor meer informatie langs aan de Voorstraat 51-53 of kijk, ook voor de webshop, op: www.gerdohardeman.nl.