• Werkbedrijf regio Amersfoort

Geeresteingroep in het zonnetje gezet

WOUDENBERG Wethouder Marleen Treep van de gemeente Woudenberg heeft donderdag de Geeresteingroep (praktijk voor fysiotherapie) in het zonnetje gezet in het kader van de Dag van de 1000 voorbeelden.

De Geeresteingroep heeft twee en een half jaar geleden iemand met een indicatie Banenafspraak aangenomen. Zij hebben recent wegens groei opnieuw gevraagd om bemiddeling voor een vacature. Zij zijn erg tevreden over de man die voor hun werkt.

De projectgroep 'Op naar de 100.000 banen' hield donderdag voor de derde keer de Dag van de 1000 Voorbeelden. Project 'Op naar de 100.000 banen´ is een initiatief van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en heeft als doel werkgevers te informeren en inspireren om mede invulling te geven aan de Banenafspraak. Tijdens deze dag houden deze verenigingen en werkgeversservicepunten door het hele land diverse activiteiten om inclusieve werkgevers in het zonnetje te zetten en andere werkgevers te inspireren.

Alle wethouders Werk en Inkomen, aangesloten bij het Werkbedrijf regio Amersfoort hebben deze dag een werkgever die het goede voorbeeld geeft, in het zonnetje gezet. Het Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort ondersteunt werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Het gaat daarbij om werkzoekenden vanuit de Doelgroep Banenafspraak, maar ook om andere werkzoekenden die afstand hebben tot de arbeidsmarkt.