• Fotografie Barneveld

Garage de jonge Van Dijk: ´Is uw auto al klaar voor de winter?'

Advertorial

WOUDENBERG Garage de jonge Van Dijk groeit. ,,We zijn blij met alle trouwe klanten en we zien ook steeds meer nieuwe auto's van mensen die ons weten te vinden voor het onderhoud, de keuring en reparatie. Ons team is gegroeid met een leerlingmonteur om onze snelle service nog verder uit te breiden'', vertelt Anjo de Jonge-Van Dijk. 

Zij startte zo'n 2,5 jaar geleden de garage aan de Stationsweg West 31. Een bedrijf dat jaren daarvoor nog van haar vader was en waar zij is opgegroeid.

,,We zijn echt de dorpsgarage van en voor Woudenberg. Iedereen die hier werkt, komt zelf ook uit het dorp en de meeste mensen kennen ons van gezicht. Daarom is het voor veel klanten vertrouwd om met hun auto hier langs te komen. Om hen snel te kunnen blijven helpen is het team uitgebreid.

Sharon zit geregeld aan de receptie. Ook in de werkplaats hadden we wat extra handen nodig. Hier is Ralph als nieuwe monteur begonnen. Roy is onze leerlingmonteur. Een ervaren en enthousiast team dat u veilig op de weg houdt.''

UNIVERSEEL

Klanten kunnen met iedere auto terecht bij garage de jonge Van Dijk. ,,We zijn een universele garage en hebben ervaring met ieder merk. Voor klanten bestellen we desgewenst de merkonderdelen of we maken een prijsvergelijk met de bekende universele merken, zoals Bosch. Al jaren bekend in deze werkplaats zijn de oliën van Mobil. We blijven vernieuwen, zodat u ook met de nieuwste modellen bij ons langs kunt rijden.''

VEILIG

Garage de jonge Van Dijk is er voor de klassieker tot hybride en elektrische auto's. ,,Ook kleine bedrijfsauto's en leasewagens kunnen we onderhouden. Door een APK te combineren met een kleine of grote beurt, weten we zeker dat onze klanten weer veilig de weg op kunnen'', vervolgt Anjo.

De garage verkoopt ook alle merken auto's en heeft altijd enkele occasions in de verkoop, in verschillende leeftijden en van kleine personenauto's tot zeven zitplaatsen en verder kleine bedrijfsauto's.

De website is vernieuwd en biedt naast bedrijfsgegevens nu een uitgebreid overzicht van de modellen welke te koop zijn, met nog meer informatie. 

WINTER

Garage de jonge Van Dijk heeft veel banden in opslag en start binnenkort met het wisselen naar winterbanden.

,,De herfst is al met een aantal gure dagen begonnen en wanneer de temperatuur echt gaat dalen is het verstandig, ook in Nederland, met winterbanden te gaan rijden. Wij kunnen alle merken leveren, balanceren ze zelf uit en de zomerbanden kunnen ook bij ons in opslag. Is uw auto al klaar voor de winter? Wij bieden een snelle wintercheck. Naast alle vloeistoffen kijken we of de ruitenwissers nog voor goed zicht zorgen, alle lampen voldoende licht geven en controleren we de kwaliteit van de accu.

Deze wil bij de vrieskou er nog wel eens mee ophouden en dit kun je maar beter voor blijven.'' Bij Garage de jonge Van Dijk aan de Stationsweg West 31 is men altijd welkom voor een vraag over uw auto en zij geeft altijd een persoonlijke service. ,,De koffie staat klaar'', besluit Anjo.

Meer informatie is telefonisch verkrijgbaar via 033-2861455 of via de website:www.garagedejongevandijk.nl.