• Lotte Manou van Wely

FLOWER! bloemstyling & coaching

Advertorial

SCHERPENZEEL Marian van Zanten is een bekend gezicht tussen de bloemen. Zij runde 13 jaar lang Flower Power, de bloemenwinkel aan het Holevoetplein 292. Tegenwoordig werkt Marian vanuit dezelfde locatie onder de naam FLOWER! bloemstyling & coaching, passie voor bloemen hart voor mensen. Een unieke combinatie van bloemen en tot bloei komen!

Marian is zich, na het sluiten van haar winkel in 2016, gaan specialiseren in bruidswerk en rouwbloemen. Daarnaast verzorgt zij tevens bloemabonnementen voor zowel zakelijke als particuliere klanten en geeft van tijd tot tijd creatieve workshops. De uitdaging in het gespecialiseerde bloemwerk vindt ze in het vertalen van gevoel, sfeer en emotie in iets tastbaars. Goed luisteren en invoelen zijn bij FLOWER! van het grootste belang om een goed resultaat neer te zetten.

COACH Dat luisterend oor en invoelingsvermogen speelt ook een grote rol in haar werk als coach. Sinds januari 2017 is Marian van Zanten werkzaam als psychodynamisch coach. Zij is onder andere gespecialiseerd in kinderen en de begeleiding van hun ouders. Inmiddels is zij tevens opgeleid tot paardencoach en systemisch coach. Vanuit haar gezellige en kleurrijke praktijkruimte begeleidt ze volwassenen en kinderen bij diverse problematiek. Daarbij valt te denken aan hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid en autisme, gedragsproblemen, moeite met het reguleren of uiten van emoties. Maar ook aan een gebrek aan zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, verlies, burn- of bore-out en angsten.

DIEREN Marian van Zanten coacht zowel vanuit haar praktijk als buiten in de natuur en zet daarbij graag haar beide co-coaches paard Black en hond Pivo in. Sessies met één van de dieren werken dieper door en hebben een minder statisch karakter. Afhankelijk van de persoon die zij coached en de problematiek kiest zij voor verschillende werkmethodes. Deze zijn uiteenlopend van cognitief, lichaamsgericht werk, systemisch werk, dieren (Animal Assisted Interventions), Kids Skills, RET, visualisaties tot wandelen en creatieve werkvormen.

OPEN HUIS De maand oktober staat in het teken van kennismaken met FLOWER! bloemstyling & coaching. Maandagmiddag en -avond 1 oktober is een ieder welkom om een kijkje te nemen in de bloembinderij en coachpraktijk. En u kunt zich nu al opgeven voor 'Hoe geef jij je kleur door?'; een creatieve bloemenworkshop met diepgang op 4 oktober. Vervolgens is er op 10 oktober een kennismakingsochtend coaching met behulp van paarden. Tevens geeft Marian een workshop voor het opvoedspel 'Omdenken' en 23 oktober is er nog een informatieochtend over coaching en weerbaarheidstrainingen met behulp van de hond. Nog meer informatie kunt u lezen op haar website: www.marianvanzanten.nl en op Facebook: Flower bloemstyling en coaching. Flower! is te vinden aan het Holevoetplein 292 te Scherpenzeel.