• Marc Satijn

Eye Wish Opticiens opent in Woudenberg

Advertorial

WOUDENBERG Het centrum van Woudenberg is een kwaliteitsopticien rijker. Sinds 24 maart zijn de deuren van Eye Wish Opticiens Woudenberg geopend, een winkel die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De optiekzaak komt in de plaats van Ekelmans Optiek. ,,We zien nu al veel loyaliteit bij de klanten. Ze vinden de winkel mooi en goed veranderd", aldus eigenaar Marco Rietveld.

 

Marco heeft inmiddels 17 jaar optiek-ervaring. ,,In die jaren heb ik uiteraard veel geleerd, zeker op basis van normen en klantvriendelijkheid", aldus de eigenaar, die daar nu -in zijn eigen winkel- de vruchten van plukt.

Toen de kans zich voordeed om de winkel aan de Dorpsstraat over te nemen, besloot hij de samenwerking te zoeken met Eye Wish Opticiens en als franchisenemer verder te gaan. ,,Eye Wish Opticiens staat bekend om de mooie eigentijdse collectie en staat hoog aangeschreven als het gaat om ooggezondheid. Daarnaast zijn wij modieus georiënteerd en verkopen wij topmerken als Silhouette, Gucci en Ray-Ban: het hoge segment, ook op het gebied van contactlenzen."

 

WERKWIJZE Naast de collectie onderscheidt vooral de werkwijze Eye Wish Opticiens van de andere optiekzaken. ,,We gaan net zolang door totdat wij de juiste kijkoplossing hebben gevonden", vertelt Rietveld. Samen met zijn medewerkster Hilde organiseren ze dan ook speciale stijladviesdagen. Daarbij krijgen klanten advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend is.

,,Wij vinden het belangrijk dat een bril naadloos aansluit bij uw levensstijl, uitstraling, gezichtsvorm en bij uw kleur haar en ogen", vult Hilde aan. ,,Samen gaan we dan op zoek naar de juiste bril, we nemen daarin niet alleen de tijd om uw ogen te leren kennen, maar ook u." De medewerkers van Eye Wish zijn daarnaast ook allemaal gediplomeerd opticien. ,,Iets waar de klant tegenwoordig steeds meer waarde aan hecht. We hebben dan ook een goede opleiding, en hebben het NUVO-keurmerk."

,,Onze klanten hebben Eye Wish Opticiens verkozen tot Beste Opticien van Nederland" vertelt Marco. "Wij zijn erg blij en trots dat ze ons als beste beoordeeld hebben op deskundigheid, klantvriendelijk personeel en service".

Daarnaast biedt de nieuwe winkel een service voor klanten die 'minder mobiel' zijn. ,,Wij kunnen brillen ook thuis afleveren en zelfs ter plaatse de sterkte opmeten." Voor een oogmeting in de winkel kan een afspraak worden gemaakt via www.eyewish.nl of kan gewoon voor worden binnen worden gelopen. ,,Er is altijd een gediplomeerd iemand aanwezig."

 

KOM LANGS Nu hij zijn eigen winkel heeft, kan Rietveld daar al zijn passie voor optiek in kwijt. ,,We proberen echt iets op te bouwen", aldus de opticien.

Benieuwd naar de collectie en de service die Eye Wish Opticiens kan bieden? Marco en zijn team verwelkomen belangstellenden graag om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken. Kom langs in de winkel aan de Dorpsstraat 18 in Woudenberg of bel 033-2862942.