• Astrid Meyer

Eigen pand Brouwer Projectstoffering

Advertorial

WOUDENBERG ,,We gaan van één naar twee locaties in Woudenberg. De winkel blijft als vanouds gevestigd aan de Dorpsstraat.

De afdeling zakelijke projectstoffering verkast naar een nieuw bedrijfsgebouw op het Industrieterrein Landaas. Dat is momenteel in aanbouw en we verwachten hier in mei open te gaan", vertelt Benno Brouwer, eigenaar van beide Brouwer-bedrijven. 

Brouwer is al meer dan 15 jaar een begrip in de winkelstraat van Woudenberg. ,,Er waren mensen die dachten dat onze winkel voor woningstoffering ook naar Landaas gaat, maar dat is niet zo. Die blijft gewoon in de Dorpsstraat.'' Klanten uit Woudenberg en verre omgeving kunnen in het centrum binnen blijven lopen voor een uitgebreide collectie vloeren, raambekleding, zonwering en accessoires. Bovendien is hier een afdeling slaapcomfort, met onder meer veel keuze in boxsprings.

Het winkelteam telt inmiddels vijf medewerkers die er een sport van maken om bij iedere klant precies de juiste woonsfeer te creëren. ,,Juist in dat mixen en matchen van allerlei stalen en stoffen zit onze meerwaarde. We presenteren meer dan 250 vierkante meter wooninspiratie. Het moet al heel gek lopen wil je bij ons niet slagen.'' 

UMC UTRECHT

Vanaf het begin heeft Brouwer naast stoffering bij klanten thuis ook bedrijfspanden voorzien van vloer- en raambekleding en zonwering. De projectstoffering is gegroeid en met name de laatste jaren is de hoeveelheid opdrachten explosief gestegen.

,,Neem het UMC in Utrecht. In dit ziekenhuis en tal van medische instellingen daaromheen hebben we duizenden vierkante meters vloerbekleding gelegd. Ik mag wel zeggen dat we kind aan huis zijn op de Uithof.

Waarom het UMC bij ons terecht is gekomen? Door onze combinatie van productkennis, vakmanschap, beloften nakomen en prijsstelling", vervolgt Brouwer, die samen met Bart Blok de projectafdeling 'runt'.

HENSCHOTEN

Naast het UMC heeft Brouwer ook veel gemeentehuizen, grote kantoorgebouwen en zorginstellingen van projectstoffering voorzien. ,,En we hebben ook veel kleinere bedrijven als opdrachtgever. Een paar voorbeelden: hier in Woudenberg hebben we de afgelopen tijd de optiekwinkel Hoor & Zie ingericht en ook Makelaardij Woudenberg is door ons van vloeren en raambekleding voorzien. Een bijzondere opdracht was de zonwering van uitvaartcentrum Henschoten. Dat was letterlijk een opdracht van formaat. Iedereen die er wel eens binnen is geweest, weet hoe hoog de raampartijen zijn. En de nieuwe Jan Ligthartschool; dat was ook een mooi en kleurrijk project.''

WOUDENBERGS

Het nieuwe pand van Brouwer aan Landaas, schuin tegenover Hotel Restaurant Schimmel, zal meer bedrijven huisvesten dan de projectstoffeerder alleen. ,,Find MKB, Bouwbedrijf Nap & Van Ginkel en Blokhuis Verwarming en Sanitair vestigen zich ook in het bedrijfsverzamelgebouw.

Zo raakt dit industrieterrein steeds voller met Woudenbergse ondernemers. Een goede zaak", besluit Benno Brouwer.