• ,,Geweldige sfeer en de laatste ontwikkelingen.''

    Astrid Meyer

eGym; Spiertraining in 30 minuten

Advertorial

WOUDENBERG Sport & Health Bodyflash uit Woudenberg heeft met de introductie van haar eGym fitnessapparaten de fitness weer leuk en interessant gemaakt. ,,Naast deskundige begeleiding en een gezellige sfeer vind je bij Bodyflash altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fitness en lifstyle. eGym is het “neusje van de zalm” en zal de fitness voorgoed veranderen’’, zegt eigenaar van Bodyflash Kees Vink.

Ted Walker

,,Bij een gezonde levensstijl hoort gezond eten in combinatie met voldoende beweging. De World Health Organisation (WHO) zegt in haar advies ook dat werken aan, en onderhouden van, je spieren belangrijk is voor je gezondheid’’, vervolgt Vink. ,,Tussen je dertigste en zeventigste verlies je veel spierweefsel, wat problemen kan geven en tot welvaartsziektes kan leiden. Wij roepen al ruim dertig jaar bij Bodyflash dat krachttraining belangrijk is. Mooi dat deze adviezen door de WHO onderschreven worden.’’

EGYM FITNESS ,,eGym is echt een oplossing voor mensen die het traditionele fitness niet (meer) leuk genoeg vinden om te doen’’, belooft Vink. ,,eGym maakt werken aan je lichaam makkelijk, veilig, leuk en motiverend om te doen en vol te houden.’’ In de fitnesszaal is een aparte ruimte gecreëerd voor deze sportieve lifestyle. ,,Het zijn acht volautomatische toestellen die je tijdens de training via een computerscherm tonen wat je moet doen. En heel belangrijk, hoe lang je dit moet volhouden. Dit geeft een enorme drive om de oefening in het juiste tempo tot het einde vol te houden. Je hoeft ook nooit meer te wachten op een toestel, want iedereen wisselt op hetzelfde moment. Optimaal en effectief trainen dus.'' Bijkomend voordeel is dat door de combinatie van de toestellen en het trainen in een cirkel je al in 30 minuten een compleet programma hebt afgerond. ,,Doe je dit tweemaal per week, dan is dat voldoende en heb je een complete en gezonde lichaamstraining gedaan’’, aldus Vink.

PERSONAL TRAINING eGYM heeft persoonlijke trainingsmethodes, zoals afslanken, spiertoename, shape en zelfs een programma voor mensen met diabetes. De eGym-coach maakt voor iedere deelnemer een persoonlijk programma. De gekoppelde persoonlijke polsband onthoudt alle instellingen en trainingsresultaten. ,,Hierdoor is het een ideale manier van fitness voor “oudere” mensen, omdat het apparaat zichzelf voorbereid en je niet na hoeft te denken over ingewikkelde schema’s en instellingen. Kort, veilig en effectief trainen op een leuke motiverende manier met een eigen Personal Trainer, dat is eGym bij Bodyflash. Kom van je stoel en word fit ouder’’, besluit Kees Vink uitnodigend. Meer info:

a[www.bodyflash.nl of 033 2861357.