• Chantal Muñoz

Chantal Muñoz ziet titel als erkenning

Advertorial

SCHERPENZEEL Chantal Muñoz (35) is uitgeroepen tot Beste Zelfstandig Reisadviseur van Gelderland. En die titel, zegt ze verheugd, draagt ze met trots. ,,De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor mij van grote waarde, omdat het een erkenning is voor mijn inzet als ondernemer en de hoge kwaliteit die ik als reisadviseur uitdraag naar mijn klanten.'' Na een spannende strijd die in augustus 2017 met ruim 400 deelnemers begon, liet zij al haar Gelderlandse collega's achter zich. Chantal mag zich het komende jaar profileren als beste zelfstandig reisadviseur van haar provincie. De eerste plaats leverde Chantal ook een geheel verzorgde studiereis naar Zuid-Afrika op.

ONTZORGEN

Zes jaar geleden startte de bereisde Chantal, half Spaans en met jarenlange ervaring in de reisbranche, als zelfstandig reisadviseur. ,,Als zelfstandig reisadviseur vind ik voor mijn klanten de best passende reis die aansluit bij hun persoonlijke wensen, inspireer ik ze, denk ik met ze mee en ontzorg ik de klant volledig en op een persoonlijke manier. Ik regel hun vakantie van A tot Z. En elke reis is uniek. Dat is wat mijn werk zo leuk maakt."

Ze vervolgt met evenzoveel enthousiasme: ,,Een vakantie uitzoeken is dikwijls tijdrovend werk. Niet iedereen heeft er de tijd voor of de kennis en dus word ik ingeschakeld. Door mijn jarenlange ervaring in de reisbranche weet ik waar te zoeken. Ik stel veel reizen op maat samen naar allerlei mooie plekken op de wereld, vooral Amerika, Namibië en Zuid-Afrika zijn favoriet. Geen wens is voor mij te gek. Voor bedrijven organiseer ik incentives en groepsreizen, ook een onderdeel van mijn werkzaamheden. Mensen ervaren het persoonlijke contact als zeer prettig. "Een persoonlijk reisadviseur heeft veel voordelen", vertelt Chantal. ,,Doordat ik werk vanuit mijn kantoor aan huis ben ik voor de klanten heel goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Persoonlijk reisadvies verstrek ik op een voor de klant geschikt moment op de manier die bij hen past, dat kan ook bij hen thuis zijn. Niet alleen voorafgaand aan de reis, maar ook tijdens en na afloop van de reis ben ik er voor mijn klanten. Dat word zeer gewaardeerd."

TUI

Chantal is als zelfstandige (zzp-er) aangesloten bij de reisorganisatie TUI Nederland. ,,Door mijn aansluiting kan ik mijn klanten de zekerheden bieden van de ANVR & SGR. Maar dat betekent niet dat ik uitsluitend vakanties van TUI verkoop'', benadrukt ze stellig. ,, Het reisaanbod van TUI at Home is heel divers; van strandvakantie tot rondreis, wintersport, citytrip, cruise en natuurlijk de maatwerkreizen. Naast de reizen van TUI Nederland kan de klant ook voor reizen van alle gerenommeerde reisorganisaties bij mij terecht. Voor elke klant een passende reis dus," aldus Chantal. Voor deze service betaalt de klant niets meer dan bij het reisbureau of via internet.

Meer informatie is terug te vinden op www.tuiathome.nl/chantal-munoz. Via deze website kan ook een afspraak met Chantal worden gemaakt.

www.tuiathome.nl/chantal-munoz

www.facebook.com/tuiathomechantalmunoz