• BDUmedia

BDUmedia geeft basiscursus Google Analytics

WOUDENBERG BDUmedia, uitgever van onder meer De Woudenberger.nl, houdt woensdag 6 maart een training Google Analytics. De basiscursus is bedoeld voor mensen die willen weten hoe hun website presteert. Of voor mensen die daar wel inzicht in hebben, maar willen weten hoe je die informatie interpreteert.

Drie experts van BDUmedia nemen de deelnemers aan de cursus, die in Soest wordt gegeven, mee in alle belangrijke functionaliteiten van Google Analytics. Ze laten onder meer zien hoe je aan de hand van de gegevens in Analytics websites kan verbeteren en succes kan meten.

Na de training kunnen cursisten:

* Analyses en rapportages maken

* Google Analytics optimaal inrichten

* Verschillende campagnes analyseren

* Aan de slag om de eigen website te optimaliseren

INFORMATIE De training is op woensdag 6 maart en wordt gehouden bij StayOkay in Soest en duurt van 10.00 uur tot 15.30 uur. Daarna is er gelegenheid voor een (netwerk)borrel. Tijdens de training hebben deelnemers een laptop nodig en de beheerdersrechten van een Google Analytics account.

De kosten van deze dag bedragen 249 euro. Studiemateriaal, lunch en hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Maximaal 12 personen per groep. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of opgeven voor deelname terecht op www.bdumedia.nl/analytics