Autobedrijf te Grotenhuis viert nieuwe Fiat 500X

WOUDENBERG Net als menig Fiat-dealers in het land hield Autobedrijf te Grotenhuis van donderdag 5 tot zaterdag 7 februari een feestelijk event om een nieuw model, de Fiat 500X, te introduceren.

Het is bijzonder dat deze nieuwe Fiat 500X zo groots geïntroduceerd wordt. Het is acht jaar geleden dat zoiets voor het laatst gebeurde. Jeroen te Grotenhuis: ,,We verwachten veel van dit nieuwe model, omdat het een mooie uitstraling en veel mogelijkheden heeft. Vanaf maart is deze auto leverbaar."

De showroom had voor dit doel een flinke metamorfose ondergaan en zag er uit als een gezellig Italiaans dorpsplein, met het nieuwe automodel als stralend middelpunt. Op de eerste avond was het gezellig druk met 175 bezoekers en genodigden. Er was een barista voor lekkere espresso en cappucino en er werden Italiaanse hapjes en drankjes geserveerd. Bij de Oculus Rift, met de van tv bekende illusionist Dynamo Magician, konden bezoekers de 500X virtueel beleven. Ook de bekende voorloper van deze Fiat, de originele Fiat 500 uit 1957 stond te pronken in de showroom.