• Het team van Van Keulen Cichliden staat klaar om uw vragen over aquarium houden te beantwoorden in de nieuwe winkel aan de Voorstraat 5 en 7

    VKC

Aquariumspeciaalzaak VKC: alles voor uw aquarium

Advertorial

WOUDENBERG Aquariumspeciaalzaak Van Keulen Cichliden (VKC) heeft na een intensieve verbouwing een nieuwe winkel geopend. Mede dankzij de enorme steun en spontane hulp die de mannen van VKC hebben ontvangen is Woudenberg een unieke winkel rijker.

Aquariumspeciaalzaak Van Keulen Cichliden is dertien jaar geleden ontstaan. ,,Mijn broer Hans en ik hadden als kind al een aquarium waar de voorliefde voor het houden van vissen is ontstaan. Samen met mijn zoons Richard en Ron zijn we met zijn vieren VKC gestart aan de Nijverheidsweg'', vertelt Klaas. Ook zoon Marco komt met enige regelmaat helpen. Het familiebedrijf breidde zich uit en is nu verhuisd naar de Voorstraat 5 en 7. Werkelijk alles op en rond het gebied van aquaria is hier terug te vinden.

SHOWROOM Voorstraat nummer 5 is de showroom met diverse aquaria. U vindt hier ook vrijwel alle accessoires om een aquarium in te richten en draaiende te houden. Denk aan Led-verlichting, filter- en luchtpompen, verwarmingen, aquariumplanten, diepvries- en droogvoer, inrichtingselementen, medicijnen, waterverbeteraars en nog veel meer. Naast al deze producten hebben de mannen ook aan de sportvissers gedacht. Zij kunnen terecht voor wormen en maden.

CICHLIDEN Loop door de klapdeuren van Voorstraat 5 naar Voorstraat 7 en u komt terecht in het aquarium gedeelte, welke is ingericht met ruim 90 zoet water aquaria met een totale inhoud van zo'n 30.000 liter water! Alle aquaria zijn ingericht en gevuld met kleurrijke tropische zoetwatervissen of baarsachtige Cichliden uit Midden en Zuid Amerika of Afrika. De ruimte en aquaria worden verlicht met led verlichting en VKC maakt gebruik van een warmte-terug-win-systeem waardoor zij de ruimte op een zo'n energie zuinig mogelijke manier op een temperatuur van 27 graden houdt!

DIERWELZIJN De gediplomeerde vakhandel hecht veel waarde aan het dierwelzijn! ,,We proberen klanten, onder het genot van een kopje koffie, zo eerlijk mogelijk te adviseren bij het aanschaffen van vissen, aquaria en/of accessoires.'' VKC is een waar begrip geworden binnen de aquariumhobby. Van Keulen Cichliden is woensdag geopend van één tot half zes, donderdag en vrijdag van negen tot half zes en zaterdag van negen tot vijf uur of op afspraak.

Kijk voor meer informatie op de website Vkcichliden.com