Woudenberg wint een 'belangrijke slag'

WOUDENBERG Een kostbare driepunter voor Woudenberg. Op eigen veld boekte het een 1-0 zege op Delta Sports'95. Door de triomf heeft de ploeg van Jeroen Peters de rode lantaarn voorlopig overgedragen aan GJS uit Gorinchem. Een positieve ontwikkeling, maar de trainer uit Leusden zet de zege graag in perspectief. ,,We winnen vandaag een belangrijke slag, maar niet de oorlog."

 

Daarmee wil Peters maar zeggen dat het seizoen nog lang is. ,,We leven echt van week tot week en hebben nog veertien wedstrijden te gaan. Maar dat dit belangrijk is, dat staat als een paal boven water." Woudenberg sleepte de overwinning wat gelukkig binnen, vond de trainer. ,,De ploeg die als eerste een doelpunt maakte, zou waarschijnlijk winnen. We ontliepen elkaar niet veel, al waren wij in de tweede helft wat dominanter."

Het leidde uiteindelijk tot de 1-0 winst. Tom de Greef slingerde een corner voor, Joey Kooij wist de bal met zijn knie te verlengen. Die voorsprong werd tot het einde toe vastgehouden. ,,De opluchting bij iedereen die Woudenberg een warm hart toedraagt, is ontzettend groot."