• Arjen Gerritsma

Woudenberg verrast op zaalvoetbaltoernooi

WOUDENBERG De voetballers van Woudenberg zijn maandagavond tweede geworden op het AHB zaalvoetbaltoernooi in Nijkerk. De geelzwarten verrasten vriend en vijand door in het sterk bezette toernooi de finale te halen. Daarin was echter Hoogland te sterk.

Aan het twintigse AHB Toernooi deden naast Woudenberg NSC, Sparta Nijkerk, Veensche Boys, AFC Quick, Hoogland, AHB (zaalvoetbalvereniging uit Nijkerk) en SDC Putten mee. In de poulefase moest Woudenberg het opnemen tegen Sparta Nijkerk (0-0), Veensche Boys (3-1) en SDC Putten (1-1). Woudenberg ging door deze uitslagen als groepswinnaar naar de halve finale en speelde tegen AHB, de organisator van het toernooi. Woudenberg liep over AHB heen met maar liefst 6-0.

In de finale kwam Woudenberg Hoogland tegen. Deze tegenstander bleek toch een maatje te groot. In de finale werd met 5-2 verloren. Radio Nijkerk was de gehele avond live bij het toernooi en Woudenberg werd de verassing van de avond genoemd. Ricardo van Apeldoorn werd zelfs uitgeroepen tot keeper van het toernooi.

Woudenberg speelt woensdagavond het SeViDoZa toernooi in Renswoude. Om 18.30 start het toernooi in de Hokhorst.