• Jeroen Peters (links) met assistent Dennis Heshusius.

    VV Woudenberg

Woudenberg terug aan kop

WOUDENBERG Een week nadat de koppositie verloren werd, heeft Woudenberg die al weer terug. Terwijl Unicum zich net als Woudenberg een week geleden verslikte bij VRC (1-1), won de ploeg van Jeroen Peters wel. FC Horst werd met 3-1 terug naar Ermelo gestuurd.

De zege in combinatie met het heroveren van de koppositie maakt van deze speelronde een topzaterdag, bevestigt Peters. ,,Toen de 2-1 viel, was de ontlading hier op het sportpark groot. Logisch natuurlijk, maar zelf ben ik op een leeftijd gekomen dat ik er wat rustiger onder blijf."

De beslissende 2-1 werd gescoord door invaller Rick Staal, die vlot daarna ook nog de 3-1 voor zijn rekening nam. ,,Goed gewisseld, wordt er dan tegen mij als trainer gezegd. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er geen kunst aan is, want veel meer keuze is er niet", zegt Peters, die ook nog Robin Hanna en Mark Radstaake binnen de lijnen bracht.

Wel is Peters content met de manier waarop zijn wissels zich manifesteren. ,,Mark deed het ook prima. Ze kloppen op de deur van de basis."

Doelpuntenmakers Woudenberg: Thomas Bruijnzeels, Rick Staal (2x)