Woudenberg pakt punt bij De Merino's

WOUDENBERG Aan het treffen met De Merino's heeft Woudenberg een punt overgehouden. De mannen van Rob van den Broek en Arno van Wolfswinkel speelden met 1-1 gelijk in Veenendaal. Maker van het Woudenbergse doelpunt was Kevin Bakker.

 

Aan het punt bij de nummer vier van de ranglijst was helemaal niets gestolen. Woudenberg speelde naar behoren en kreeg in het eerste half uur zelfs twee uitstekende kansen op de openingstreffer. Kevin Bakker miste oog in oog met de Veenendaalse keeper, terwijl Dirk de Greef met zijn chocoladebeen de bal over trapte. De thuisploeg stelde daar slechts één wapenfeit tegenover, maar haalde daar wel optimaal rendement uit. Dankzij een geweldige kopbal van Marco de Gooijer leidde De Merino's voor rust met 1-0.

 

In het tweede bedrijf bleven de Woudenbergers behoorlijk voetballen, met Tom de Greef in een mooie rol. De linksbuiten die de afgelopen weken niet in goede vorm stak, liet zich regelmatig gelden op de flank. Toch was voor hem geen rol weggelegd bij de gelijkmaker, die tien minuten voor tijd viel. Joey Hendriks bediende Bakker, die met zijn doeltreffende kopbal zijn misser van de eerste helft goedmaakte: 1-1.