Woudenberg lijdt bij Breukelen eerste uitnederlaag

WOUDENBERG In en tegen Breukelen heeft Woudenberg de eerste uitnederlaag van het seizoen geleden. De mannen van Arno van Wolfswinkel en Rob van den Broek keken al na zeven minuten tegen een 2-0 achterstand aan en waren niet bij machte die te repareren. De thuisploeg zegevierde met 4-2.

 

Woudenberg werd overklast door Breukelen, dat met uitstekend voetbal direct op 2-0 kwam. De reactie volgde na tien minuten. Uit de eerste goedlopende aanval scoorde Jelmer Hoekstra de 2-1.

 

De aansluitingstreffer bracht weliswaar meer evenwicht in het duel, maar na ruim een half uur spelen lag de 3-1 wel achter Daan Schennink. De spits van de Breukelenaren strafte mistasten van Jesper Kranendonk genadeloos af.

 

Omdat vlak voor rust ook de 4-1 viel, was de wedstrijd na 45 minuten gespeeld. Valentijn Rijnbeek schoot in het tweede bedrijf nog de 4-2 tegen de touwen, maar van een serieuze inhaalrace was geen sprake. Breukelen verdedigde keurig de voorsprong en kreeg zelfs de beste kansen. De 5-2 viel echter niet.