Woudenberg houdt punt over aan lange trip

WOUDENBERG Aan de lange busreis naar Eethen in Noord-Brabant heeft Woudenberg een punt overgehouden. GDC hield de formatie van Rob van den Broek en Arno van Wolfswinkel op 0-0, een resultaat waar vooral de thuisploeg het meest tevreden mee was.

 

Met David Ajayi op de plek van de geschorste Jesper Kranendonk had Woudenberg de regie over de wedstrijd. De wedstrijd speelde zich vooral op de helft van de tegenstander af. Keeper Daan Schennink beleefde dan ook een rustige middag. Het aanvalsspel van de Woudenbergers was echter ook niet geweldig. Af en toe kwamen de geelzwarten er doorheen, maar serieus doelgevaar bleef zeker in de tweede helft uit.

 

In de eerste helft was Woudenberg wel twee keer dichtbij een voorsprong. De eerste grote kans was voor Kevin Bakker, maar na een corner kon de spits van dichtbij niet afwerken. Jelmer Hoekstra was na een mooie aanval door de as van GDC nog het dichtst bij de 0-1. De middenvelder drukte goed af, maar zag de bal via de binnenkant van beide palen in de armen van de keeper verdwijnen.