• Guido de Boer

Woudenberg hard onderuit in Houten

WOUDENBERG Met een domper is Woudenberg aan het nieuwe seizoen begonnen. De ouverture bij Delta Sports'95 liep uit op een pijnlijke 7-2 nederlaag. ,,Een heel vreemde uitslag, zeker als je bedenkt dat de wedstrijd in de eerste helft vlak was", stelt coach Ruud van de Geest.

 

Beide ploegen hielden elkaar in het eerste bedrijf in bedwang. De kansen waren daarbij spaarzaam, maar vlak voor de rust brak Delta Sports'95 met een fraaie individuele actie de wedstrijd open: 1-0.

Na rust kon Woudenberg die schade niet repareren. Na een individuele fout werd het direct 2-0, waarna Mark de Graaf met een schitterende goal voor nieuw elan zorgde. Die hoop was er ook na de 3-2 (penalty Joey Kooij). ,,We kwamen twee keer terug in de wedstrijd, maar domme tegengoals verpestten onze wedstrijd. We hebben onder ons kunnen gespeeld", vindt Van de Geest.

In de laatste 20 minuten was Woudenberg het helemaal kwijt. De Houtenaren speelden het prachtig uit en realiseerden met 7-2 zelfs een zevenklapper. De Woudenbergers zullen die klap moeten verwerken. ,,We weten gelijk waar we staan. Deze tegenstander is in elk geval verder dan wij", zegt Van de Geest.