Woudenberg gaat met winst de winterstop in

WOUDENBERG Na een knappe 0-3 zege in en tegen Montfoort staat Woudenberg er goed op in de eerste klasse A. De formatie van Arno van Wolfswinkel en Rob van den Broek staat in de middenmoot. ,,Dit is een belangrijke overwinning, heerlijk om zo de kerstdagen in te gaan", verwoordt teammanager Remko Hendrikse het gevoel in het geelzwarte kamp.

 

Op de zege viel helemaal niets af te dingen. Woudenberg speelde verzorgd, was feller in de duels dan Montfoort en wist de eerste kans ook om te zetten in een doelpunt. Maker was Joey Hendriks die uit de kluts in de tiende minuut doel trof. Vlak voor rust werd de 0-2 gemaakt, dankzij Kevin Bakker. Na een goede aanval over de rechterkant tikte de spits zijn vierde doelpunt van het seizoen binnen.

 

Na rust probeerde Montfoort de bakens te verzetten, maar dat leverde slechts één grote kans op. Keeper Daan Schennink redde met behulp van de paal. Woudenberg had op zijn beurt mogelijkheden op de 0-3, die uiteindelijk in de 80e minuut viel. Uitblinker Jelmer Hoekstra schatte een fraaie pass van Bakker op de juiste waarde, omspeelde de keeper en tikte simpel binnen.