Woudenberg blijft aan de winnende hand

WOUDENBERG Ook de derde thuiswedstrijd van het seizoen werd door Woudenberg in winst omgezet. Tegen OWIOS werd het in een moeizaam duel 2-0. ,,Het was wederom niet goed, maar dat neem ik vooral mezelf kwalijk."

Dat benadrukte een schuldbewuste Jeroen Peters in zijn analyse van het duel. ,,De afgelopen weken heb ik op trainingen vol gas gegeven, juist omdat we ook graag vol pressie spelen op de helft van de tegenstander. Niet gek dat de benen dat dan op zaterdag ook gaan voelen", verklaart de trainer. ,,Maar gelukkig hebben we een bepaalde onverzettelijkheid in onze ploeg, waar we altijd op terug kunnen vallen."

Het was de sleutel tot de winst op de bezoekers uit Oldebroek. Sander van Keulen tikte na een corner de rebound binnen, waarna Joey Kooij in de slotfase de 2-0 binnenschoot.

Door de vijfde opeenvolgende zege staat Woudenberg op 'pole position' voor de eerste periodetitel. ,,Natuurlijk denken we daar aan, maar dat doen we ook met realiteitszin. Als we zo blijven spelen als de laatste drie wedstrijden, lopen we snel tegen puntenverlies aan", besluit Peters.