• Erik van't Land

Woudenberg verliest in 'verrotte 90ste minuut'

WOUDENBERG In Mijdrecht is Woudenberg met een teleurstellend resultaat aan het seizoen begonnen. De formatie van Jeroen Peters maakte tegen Argon aanspraak op een punt, maar moest in de laatste minuut van de officiële speeltijd toch de beslissende 2-1 incasseren. ,,We hebben onszelf tekort gedaan."

Peters (op archieffoto) zag dat zijn ploeg uitstekend begon. Tom de Greef schoot binnen de vijf minuten de 0-1 in de touwen, waarna Emmanuel Makonga drie minuten later ook een opgelegde kans kreeg. ,,Niet elke kans kan natuurlijk raak zijn, maar als trainer redeneer je klinisch; dat had de 0-2 moeten zijn." De bal ging echter over.

Direct na rust kwam Argon op gelijke hoogte en brak een fase van overleven voor Woudenberg aan. ,,Zij waren wel dreigend, maar vanaf de zeventigste minuut kregen wij ook weer onze kansen", zag Peters, die uiteindelijk wel content was geweest met een remise. Een corner van Argon stond een keurig resultaat bij de rentree in de eerste klasse echter in de weg. ,,Die verrotte negentigste minuut. Koppen ze toch die bal nog binnen. Ja, dat deed wel even pijn."