• Voetbal stock, stock, goal

    BDU media

Woudenberg houdt Huizen van scoren af

WOUDENBERG Op eigen veld heeft Woudenberg opnieuw een resultaat geboekt. Na de 1-0 zege op FC Breukelen bemachtigde de ploeg van Jeroen Peters een punt (0-0) tegen titelkandidaat Huizen. ,,We hebben heel gedisciplineerd gespeeld."

Het is de conclusie van Peters, die in het laatste kwartier zag dat Woudenberg zelfs de overhand had. ,,We hadden een paar momenten dat we een overtalsituatie konden creëren, maar dat speelden we niet goed uit. Waarschijnlijk heeft dat ook met kwaliteit te maken." Maar bij de oefenmeester uit Leusden overheerste vooral de trots. ,,Ik hoorde van Huizen gemopper over onze negatieve speelwijze, maar Huizen heeft zelf niets klaargespeeld. Terwijl ik vind dat wij met overtuiging hebben gespeeld."

De 0-0 sterkt Woudenberg in de overtuiging dat er meer te halen valt in de eerste klasse A. ,,We hebben de topvijf nu gehad. De komende weken treffen we ploegen uit het rechterrijtje. Maar dat is ook het moeilijke voor ons. De vrijblijvendheid is weg, we moeten ook dan onze punten pakken."