• BDUmedia

Sterk Woudenberg toch met lege handen

WOUDENBERG Tegen WV-HEDW speelde Woudenberg zijn beste helft van het nog jonge seizoen. Toch stond het na afloop van het vijfde competitieduel wel met lege handen: 0-3. ,,Deze wedstrijd wordt gekild op details", baalt coach Jeroen Peters.

Hij was tevreden over de manier waarop zijn elftal zich tegen de Amsterdammers geweerd had. ,,Zij hebben een heel goede ploeg voor het niveau van de eerste klasse, zo eerlijk moeten we zijn. Maar met een beetje meer gogme had het ook onze kant op kunnen vallen." Dat gebeurde niet en daar kijkt Peters verdediger Nick de Greef op aan. De verdediger kreeg twee gele kaarten voor de pauze. ,,Dat bedoel ik ook met details. De eerste kaart was heel dom, de tweede kon de scheidsrechter geven."

Met tien man kreeg Woudenberg vijf minuten na de pauze nog een enorme kans op de openingstreffer. Emmanuel Makonga kon de voorzet alleen niet binnenglijden. WV-HEDW was een stuk slagvaardiger en vijf minuten later was het 0-1. Daarna was er voor Woudenberg geen houden meer aan: 0-3.