Valleivogels laat CDW langszij komen

SCHERPENZEEL ,,Hoge ballen die in de slotfase in de pot worden geslingerd, moet je kunnen verwerken. Ook dat is een kwaliteit die met voetbal te maken." De woorden werden uitgesproken door Dennis van der Steen. De trainer van Valleivogels zag dat zijn ploeg tegen CDW op dat facet 'nat' ging. Door een tegendoelpunt in de negentigste minuut bleef Valleivogels in Wijk bij Duurstede op 1-1 steken.

 

De roodwitten hervatten daarmee de competitie op dezelfde manier als hoe de eerste seizoenshelft was geëindigd. In december verloren de Vogels op dezelfde wijze twee punten bij Jonathan (2-2). ,,We moeten apls ploeg daar beter mee omgaan. We gaan daar dus op trainen", vindt Van der Steen. De 1-1 van CDW werd geproduceerd door Roan van Zalingen.

 

Valleivogels had de minimale marge van één doelpunt opgebouwd in de eerste helft. Aanvoerder Remon Liefting had de 0-1 gescoord na een goedlopende aanval over verschillende schijven. ,,Verder was het een moeizame wedstrijd, waarin we het niveau van de eerste competitiehelft nog niet gehaald hebben. We zitten nog niet in de gewenste flow", erkent Van der Steen.