• Marjet van Ruitenbeek Fotografie

Sterke regionale bezetting 21ste editie AHB zaalvoetbaltoernooi

WOUDENBERG De 21ste editie van het AHB toernooi van zaalvoetbalvereniging Achter Hoeker Boys wordt dinsdag 27 december gehouden in sporthal Watergoor aan de Watergoorweg in Nijkerk. Ook dit jaar is de organisatie er naar eigen zeggen in geslaagd een sterk deelnemersveld met een regionaal karakter samen te stellen.

Naast de uit de gemeente Nijkerk afkomstige verenigingen vv Sparta Nijkerk, NSC en sv Veensche Boys, zijn net als vorig jaar de eerste elftallen van vv Hoogland, SDC Putten, vv Woudenberg en vv AHB actief. Het laatste team is Roda 46 uit Leusden, na een paar jaar afwezigheid nu weer aanwezig voor de eenentwintigste editie van het AHB Toernooi.

,,Het drukbezochte toernooi kan geen doorgang vinden zonder de steun van sponsoren. De organisatie is verheugd met het feit dat vele lokale ondernemers het AHB toernooi een warm hart toe dragen. In het bijzonder de hoofdsponsors feestcafé Xero, autobedrijf Autoexcellent Jos Bouw, Schoonderbeek centrale verwarming, 't Bonte Paerd en Bar Watergoor. Alle adverteerders en vrijwilligers maken het toernooi jaarlijks tot een succes."

De wedstrijden staan onder leiding van KNVB-scheidsrechters dhr. van Ruitenbeek en dhr. Kool. Een radioverslag van het gehele toernooi is te volgen via de lokale omroep NfM. De verrichtingen van een vereniging volgen kanvanaf 18.00 uur, dan is de sporthal toegankelijk voor publiek. De eerste wedstrijd begint om 18.15 uur.