Scherpenzeel op halve kracht naar 4-4 remise

SCHERPENZEEL In het vocabulaire van Dennis Koorn komt op 'halve kracht spelen' niet voor. ,,Best wat supporters hadden de moeite genomen om naar Soesterberg te reizen en ons aan te moedigen in een wedstrijd waarin voor ons weinig op het spel stond. Als je dan zo matig acteert; ik kan er met mijn verstand niet bij."

 

Het resultaat van het duel tussen 't Vliegdorp en Scherpenzeel was uiteindelijk een 4-4 gelijkspel. ,,Het was eerder een foutenfestival dan dat je van mooi voetbal kunt spreken", weet Koorn, die als coach van de Scherpenzelers vooral baalde. ,,Natuurlijk is de eerste wedstrijd in de nacompetitie voor ons het belangrijkst, maar vandaag hebben we wel heel slechte periodes gekend, waarin we iedere keer een stap te laat kwamen."

 

Koorn doelt onder meer op het openingskwartier, waarin 't Vliegdorp een 2-0 voorsprong nam. Scherpenzeel herstelde zich voor rust met doelpunten van Yatwin Law, Thomas Broedelet en Mark van Baaren, om tien minuten na de pauze zelfs op 2-4 te komen. Opnieuw Broedelet zorgde met zijn twintigste doelpunt voor die treffer. Vervolgens zakte het peil weer terug tot een bedenkelijk niveau, met als gevolg een 4-4 puntendeling.