Scherpenzeel krijgt bij verlies tegen TOV herkansing

SCHERPENZEEL Mocht het Scherpenzeel zaterdag niet lukken om middels een zege op TOV te promoveren, dan krijgt de ploeg van Dennis Koorn een herkansing. Omdat FC Lienden, dat degradeerde uit de 1e klasse A, de zaterdagafdeling opheft, komt er een extra plekje vrij in de 2e klasse. De verliezers van onderstaande finales uit West 1 gaan strijden om dat extra ticket. Tussen haakjes staat het resultaat van de eerste wedstrijd:

 

TOV - Scherpenzeel (1-0)

FC Hilversum - De Vecht (1-3)

Reiger Boys - Buitenveldert (1-3)

EVC - Zandvoort (3-1)

 

De verliezer van TOV - Scherpenzeel treft op dinsdag 9 juni op neutraal terrein de verliezer van de confrontatie tussen FC Hilversum - De Vecht. De winnaar van die strijd mag op zaterdag 13 juni naar de finale, die opnieuw op neutraal terrein wordt afgewerkt. De winnaar van de eindstrijd mag zich ook tweedeklasser noemen.

 

Dit heeft de KNVB per brief aan Scherpenzeel laten weten. ,,Het is in elk geval nog een lange weg, waar we niet aan willen denken. Voor ons telt alleen de uitkomst van aankomende zaterdag tegen TOV", benadrukt Dennis Koorn. Zijn ploeg moet zaterdag een 1-0 achterstand zien om te buigen. Op sportpark De Bree-Oost begint de wedstrijd om 14.30 uur.