• Brenda Dekker

Renswoude pakt punt in aantrekkelijk duel

RENSWOUDE In een volgens Dick Eijlander ´goede wedstrijd´ is Renswoude er niet in geslaagd de zege te pakken. Bij AGOVV moesten de Kraaien genoegen nemen met 2-2. ,,Maar zeker in de tweede helft speelden we goed op balbezit, met mooi combinatievoetbal. Een genot om te zien", meent coach Eijlander.

 

In Apeldoorn begon Renswoude uitstekend. Na ruim een kwartier anticipeerde Henk van Essen goed op een diepe bal van Paul Daalmeijer. De aanvoerder zorgde voor de 0-1. De voorsprong verdampte echter direct. Een vrije trap werd door Marco Bosz knap naar de bovenhoek gestuurd (1-1), Jacco van Ginkel was kansloos. Vlak voor rust werd het ook nog 2-1 door Raymon van Buren. ,,Twee oneffenheden worden goed afgestraft."

Na rust ging Renswoude vol op de aanval. Na enkele kansen schoot Jeffrey van Deuveren de gelijkmaker binnen, na goed doorkoppen van Robert van Hoeflaken. ,,Jeffrey gebruikte zijn tegenstander als draaipunt en schoot hard raak", zag Eijlander, die in het slot zelfs nog hoopte op meer. Wilbert van de Fliert werd getorpedeerd, maar kreeg een gele kaart voor een schwalbe. ,,Daar waren zelfs onze tegenstanders verbaasd over."