• Brenda Dekker

Renswoude maakt een slechte beurt

RENSWOUDE Bij VSCO'61 heeft Renswoude een slechte beurt gemaakt. Met liefst 5-1 verloren de Kraaien. ,,Het was een drama, zeker qua uitslag. Na een half uur was het al 4-0", stelt coach Dick Eijlander.

 

De oefenmeester uit Barneveld moest puzzelen om elf man de wei in te sturen. Arjan Verheij en Paul Daalmeijer waren geschorst, terwijl Jeroen van Strijp en Jeffrey van Deuveren evenmin beschikbaar waren. Daar kwam nog eens bovenop dat Jos van Leeuwen te laat kwam. ,,In het teambelang denken en handelen, dat is de basis. Sommige spelers zijn te veel met zichzelf bezig", stelt Eijlander, die zich genoodzaakt zag om de gestopte Henk van Essen op te roepen.

VSCO werd het verder makkelijk gemaakt. ,,We hadden veel moeite met hun duelkracht. Daarnaast maakten we persoonlijke fouten." Na een half uur was het duel beslist. Na rust kon Renswoude tenminste nog de 4-1 maken via Henk van Essen. De eindstand werd door VSCO'61 in de slotminuut op 5-1 bepaald.

Eijlander baalt van de beroerde competitiestart. ,,We moeten bij onszelf te rade gaan en onszelf weer oprichten. Daar gaan we komende week hard voor werken."