Renswoude gevloerd door VVOP

RENSWOUDE Aan de streekderby tegen VVOP hield Renswoude een zure nasmaak over. De Kraaien zaten beter in hun vel dan de Voorthuizenaren, maar stonden na negentig minuten voetbal toch met lege handen. Aart van Veldhuizen schoot VVOP in de 87e minuut naar de 2-3 zege.

 

De bal rolde amper een minuut, toen de 0-1 al achter Jacco van Ginkel lag. Uit een corner kon Niek Bos de openingstreffer maken. Ondanks die valse start, knokte Renswoude zich daarna in de wedstrijd. Met een flink portie werklust werden de Voorthuizenaren bestreden.

In de tweede helft draaide Renswoude de wedstrijd om. Binnen tijdbestek van twee minuten zorgden Jeffrey van Deuveren (59e minuut) en Henk van Essen (60e minuut) voor een voorsprong voor de thuisploeg. Een overwinning leek daarmee aanstaande, zeker ook omdat Renswoude in de omschakeling kansen kreeg op een derde treffer.

Die viel niet, waarna VVOP de rekening presenteerde. In de 78e minuut kroop Niek Bos voor Paul Daalmeijer, waarmee de 2-2 een feit was. Aart van Veldhuizen deelde vervolgens de nekslag uit. Hij vuurde een afgeslagen bal raak: 2-3.